El Partit Popular respon a la moció de censura

El Partit Popular respon a la moció de censura

A data de 23 de juliol, el Grup Municipal del Partit Popular, al costat de l'Alcalde de Puçol, Marino Sanchis, han oferit una roda de premsa com a resposta a la moció de censura presentada pels grups de l'oposició. En ella manifesten:

 

L'Alcalde de Puçol Marià Sanchis i el Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Puçol, davant de la moció de censura presentada per el PSPV-PSOE, Acord d'Esquerres i el regidor Juan Manuel Bust Díaz, manifesten el següent:

- El poble de Puçol en les últimes eleccions municipals va depositar la seua confiança per a ser governat pel Partit Popular, i així ho hem fet des del primer dia, hem governat per a tots sense cap exclusió seguint les nostres directrius i el nostre programa, sent conscients de la situació política i econòmica del nostre Ajuntament, davall la constant amenaça de la moció de censura feta pública en diverses ocasions.

- No hi ha cap justificació per a esta moció de censura, ja que cap de les raons que s'esgrimixen en ella estan fonamentades ni responen a qüestions objectives, sinó a raons personals i ideològiques.

- Sempre i en tot moment, des de l'endemà de la presa de possessió, hem sigut amenaçats amb la moció i ni llavors ni ara hi ha motius per a esta. A la vista dels fets, som conscients que l'única cosa que prevaleix són les ànsies de poder patents i manifestes d'algunes persones que anteposen el seu bé particular i de partit a l'interés general de la població.

- Durant estos dos anys de govern del Partit Popular, hem demostrat que es pot governar i gestionar bé i per a tots a pesar de la crisi i de les travetes que els grups de l'oposició, en el més clar exercici d'oposició destructiva, han tractat de paralitzar el nostre poble, cosa que no han aconseguit perquè tot hi ha funcionat amb normalitat. Nosaltres hem realitzat tot el treball i la gestió i altres arreplegaran estos fruits sense cap esforç.

- Un govern d'esquerres a nivell nacional ens ha portat a la xifra de quasi cinc milions de parats i a la destrucció del nostre teixit industrial i comercial, esperem que este que es prepara per a Puçol no augmente este desastre a nivell local amb més desocupació i endeutament. Veiem al Sr. Martí, futur alcalde, segons i a la vista del repartiment de regidories i del superassessor anomenat últimament com l'alcalde tutelat i amb el continuisme del govern del Sr. Iborra.

- Continuarem treballant per Puçol i per a Puçol, amb este anime del primer dia, i sabem estar en l'oposició , no ens ve de nou, no ho podem dir dels altres que només volen protagonisme i poder pel poder, sense respectar la decisió expressada en les urnes.

Puçol a 23 de Juliol de 2009

 

 

22 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres