“Puçol, naturalment”… a l'estiu

“Puçol, naturalment”… a l'estiu

El programa “Puçol, naturalment”, que engloba activitats, cursos i tallers mediambientals al llarg de l'any destinat bàsicament a xiquets i adolescents dels distints col·legis de Puçol, tindrà continuïtat durant el període estival.

 

Juan Enrique Claramunt, regidor de Medi Ambient, assenyala que amb este programa "tractem de sensibilitzar als estiuejants i sobretot als més xicotets en qüestions i assumptes mediambientals". El pròxim 26 de juliol hi haurà un taller davall el títol "Jocs dels residus i tallers de reciclatge". Cada vegada més "cal conscienciar de la importància de no tirar residus en la platja, encara que quede molt de camí. Amb estes activitats pretenem refermar i consolidar les actituds positives respecte als residus", matisa Claramunt. L'objectiu d'esta activitat és deprendre a reutilitzar i reciclar els residus i conéixer el procés de separació dels mateixos.

Per al 2 d'agost, està programat el "Taller de mini papereres portàtils". davall este títol es pretén conscienciar de la importància de no tirar ni deixar fem ni runes en la platja. "La nostra platja és una riquesa natural de gran valor i moltes vegades no la cuidem com deguérem. Per això, a més de conservar-la bé, és important en la mesura que es puga millorar el seu estat", matisa Juan Enrique Claramunt. Una setmana més tard, el 9 d'agost, es realitzarà un taller per a "deprendre jugant" a fer paletes de platja decorades amb les nostres millors accions mediambientals. I el 16 d'agost, hi haurà un "Taller de bosses de mà amb lemes mediambientals", amb l'objectiu -matisa Claramunt- "de refermar les actituds treballades durant les sessions anteriors". Tots els tallers es desenvoluparan a peu de platja i en sessió matinal. Amb estes activitats es dóna continuïtat al programa anual de "Puçol, naturalment" en la platja.

 

22 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres