Sexta edició del curs de DJs

Sexta edició del curs de DJs

Un any més, i ja van sis, s'ha programat el curs de DJs a Puçol. Un curs organitzat per la Regidoria de Joventut que es desenvoluparà tots els dimarts de juliol en l'Espai Social La Barraca de 20 a 22 hores.

"No és habitual que es potencie en els municipis i que els ajuntaments es bolquen en este tipus de projectes", assenyala José Luis Gómez, tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Puçol.

DJ Mirett dirigix este curs en què cada any hi ha més alumnes matriculats (les places són limitades) i en el que s'inscriuen jóvens de tota la comarca. Només dos requisits: ser majors de 15 anys i els 30 euros de matrícula del curs.

Un curs en què cada any s'integren amb dossier inclòs les últimes tendències musicals amb les noves tecnologies i els programes informàtics que intervenen en esta disciplina que mescla creativitat, art i música. A tots els alumnes se'ls entregarà un dossier en què podran trobar continguts, teoria i pràctica per a ser els DJs del futur.

Un enfocament educatiu i formatiu que pot tindre, per què no, el seu reflex en el mercat laboral.

Inscripcions en l'Ajuntament de Puçol, del 30 de juny al 3 de juliol en l'horari habitual, pels matins de 8 a 14'30 hores.

Els interessats a ampliar informació o inscriure's, poden realitzar-ho també per telèfon: José Luis Gómez (650 858 151).

23 Juny 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres