Curs de busseig en la platja de Puçol

Curs de busseig en la platja de Puçol

Els pròxims dies 25 de juliol i 1 d'agost es realitzaran a la platja de Puçol dos baptismes de busseig. En realitat, dos activitats subaquàtiques amb dos grups d'unes deu persones per grup. Es denomina baptisme de busseig “a la primera vegada que una persona se submergix davall l'aigua amb una botella d'oxigen”, detalla Sergio Catalá, cap de l'empresa Valenciana de l'Esport i la Salut SL. empresa responsable de la vigilància i socorrisme en la platja de Puçol.

 

El curs té una duració aproximada de tres hores, de 12 a 15 de la vesprada i els dos instructors que impartixen les classes estan inscrits en la Federació Valenciana d'Activitats Subaquàtiques. Els interessats poden cridar als següents telèfons (699 837 966 o 652 652 874) i preguntar per Manel Domingo, coordinador de la posta central de vigilància de la platja, ubicada quasi en la rotonda de llegada a la platja. També es poden dirigir a la posta i allistar-se directament. "És una de les activitats i de les millores -prosseguix Sergio Catalá- que incloïa la proposta com a activitat lúdica en la platja".

La primera part del curs és teòrica, amb una explicació d'al voltant d'una hora de duració i després de l'exposició per part dels instructors, es dóna pas al baptisme de busseig a uns "5 o 6 metres de profunditat", assenyala Catalá.

 

21 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres