Entregats els premis del concurs de creativitat T-Conte

Entregats els premis del concurs de creativitat T-Conte

Divendres 17 de juliol, al saló de plens de l'Ajuntament de Puçol, va tindre lloc l'entrega de premis del primer concurs literari de creativitat amb el telèfon mòbil que ha organitzat l'Ajuntament de Puçol, a través de la regidoria de Joventut.

 

El primer premi literari ha recaigut en la jove de Puçol, Greta Dyglyte, i el guanyador de la millor fotografia en Aitor Caballer. Els dos primers premis consistien en un MP-4 de 8 gigas i als finalistes del concurs se'ls va premiar amb 20 € de recarrega de telèfon mòbil.

Carlos Novella, regidor de Joventut, afirma que "este concurs de creativitat busca activitats innovadores pròximes a la gent jove i a les noves tecnologies. La idea és mantindre-ho, millorar-ho i potenciar-ho per a promocionar i impulsar esta idea innovadora"

José Luis Gómez, tècnic de Joventut, assenyala que "per a ser una experiència pilot, estem satisfets. Esperem que per a l'any que ve la participació cresca. És interessant potenciar l'ús de les noves tecnologies per a un ús distint a l'habitual"

A l'acte va assistir també l'alcalde Mariano Sanchis, que va acompanyar al concejal de joventut en l'entrega de premis d'aquesta primera edició del concurs.

 

19 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres