El 21 de juny, el Futbol Sala Puçol celebra el seu dia del club

El 21 de juny, el Futbol Sala Puçol celebra el seu dia del club

Diumenge que ve dia 21 de juny se celebra, com ja ve succeint en els últims anys, el dia del club del Futbol Sala Puçol: desde les 9'30 hores fins que el cos aguante, els socis del club disfrutaren d'un dia en convivència en les instal·lacions esportives municipals.

La jornada començarà reunint a tots en el Palau Municipal d'esports, a fi de repartir als jugadors de les categories inferiors en les distintes modalitats esportives que es realitzaran durant el matí en el Poliesportiu Municipal: competicions individuals d'habilitat i partits de futbol-sala de 3x3 i 5x5. Tant els jocs d'habilitats com els partits de 3x3 es realitzaren en les pistes poliesportives exteriors, mentre que els partits de futbol-sala es disputaran en el Palau.

Al finalitzar les diferents competicions es realitzarà una entrega d'obsequis a tots els participants i trofeus als guanyadors, tant dels jocs d'habilitat, com dels partits, a més es realitzarà una entrega especial als components dels equips infantil i cadet que han sigut campions de lliga de la seua categoria en els Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana.

A més, aprofitant que és estiu, els participants podran donar-se un capbussó. "Durant tot el dia també disfrutarem en harmonia tots junts de la Piscina Municipal, que amablement ens cedix l'Ajuntament de Puçol, al costat del resta de les instal·lacions esportives", assenyala Manuel Blanco, president del club.

Després de l'entrega d'obsequis i trofeus, tindrà lloc el dinar d'agermanament de socis en el Palau d'esports a les 14'30 hores, amb este dinar conclourà la celebració oficial, encara que no les activitats d'esta temporada, "ja que li pròxim dissabte dia 27 de juny realitzarem una excursió al parc aquàtic Aquarama, i l'última setmana de juliol, del diumenge 26 al dissabte 1 d'agost, tindrà lloc el primer Campus d'estiu de futbol-sala en les instal·lacions de La Tarihuela, a Jérica", finalitza el president.

Tant l'excursió a Aquarama com el campus d'estiu són activitats obertes a tota la població i no sols als socis del club, i han tingut també una gran acceptació, ja que en ambdós la participació és prou nombrosa.

Sens dubte, una bona forma de donar el primer pas per a començar a formar part de la gran família que és el Club Futbol Sala Puçol.

18 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres