Josep Segura, bronze en el Campionat autonòmic de pesca mar-costa

Josep Segura, bronze en el Campionat autonòmic de pesca mar-costa

Josep Segura, actual campió del món juvenil per equips, ha iniciat la nova temporada amb pas ferm: en el Campionat autonòmic celebrat a Castelló va aconseguir la tercera plaça, la qual cosa li atorga una plaça per al pròxim Campionat d'Espanya.

Dies 16 i 17 de maig. Platja del Pinar, Castelló. Campionat de la Comunitat Valenciana de pesca mar-costa. Josep Segura, jovençà pescador del Club de Pesca Puçol i actual campió juvenil del món per equips, inicia la nova temporada, després de la impecable campanya realitzada el passat any.

L'autonòmic es va dividir en dos mànegues, ambdós molt dures i amb poques captures. La primera va finalitzar amb Josep Segura en quinta posició, entre vint-i-huit participants. Però el pitjor encara estava per arribar: la protagonista de la segona mànega va ser el corrent marina a què es van enfrontar tots els pescadors, el que va reduir encara més les captures. A pesar de tot, el pescador de Puçol va aconseguir finalitzar en octava posició esta segona part.

Al final, Segura va aconseguir promediar el tercer millor resultat, el que suposa la medalla de bronze i la garantia d'estar en el Campionat d'Espanya, que se celebra a Pineda de Mar (Barcelona) de l'11 al 13 de setembre.

05 Juny 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres