Fran Calvo guanya el Triatló d'Alacant i se classifica per al Campionat d'Espanya

Fran Calvo guanya el Triatló d'Alacant i se classifica per al Campionat d'Espanya

Alacant es va convertir el passat 23 de maig en la capital autonòmica del triatló, ja que va acollir tres proves al llarg de la jornada: el Triatló de la dona, el Triatló de promoció i l'Aquatló de menors. Destacar sobretot el primer lloc de Fran Calvo, que va guanyar en la seua categoria i, a més, va aconseguir plaça per al Campionat d'Espanya.

l matí, es va celebrar l'Aquatló de menors, amb l'aigua un poc revolta i amb corrent cap al nord, fent dificultosa l'eixida de l'aigua.

Ja a la vesprada, va arribar el Triatló de promoció, que a més era el classificatori per al Campionat d'Espanya per autonomies. Va començar la carrera amb mitja hora de retard, encara que per fi ens vam posar a nadar.

Després del tram de natació, va caldre recórrer 300 metres (que es diu prompte, però calia fer-lo descalços) fins a arribar a boxes, on vaig arribar primer, amb la qual cosa em va tocar fer la bici sol, i així i tot, li vaig traure avantatge al segon. En el tram de carrera a peu, es corria per un parc amb nombroses revoltes i alguns desnivell. Quan vaig arribar a meta, em vaig posar molt content, ja que m'havia classificat per al campionat, i a més, havia quedat primer de la general!

Després del triatló d'hòmens, es va disputar el Triatló de la dona que també era classificatori, però Puçol no compta amb cadets femenines, així que...

Els que sí que van estar en la prova van ser Anna Martínez, que va córrer el seu primer triatló, quedant en molt bona posició (la 40a). També va participar Natàlia Zimanova (que va quedar la 70a).

Pròxima prova: Dénia!

Informa: Fran Calvo

01 Juny 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres