Ets estudiant? T'agradaria treballar este estiu en l'Ajuntament de Puçol?

Ets estudiant? T'agradaria treballar este estiu en l'Ajuntament de Puçol?

Un total de dènou beques per als mesos de juliol, agost i setembre ha convocat l'Ajuntament de Puçol en col·laboració amb la Diputació de València. El projecte va dirigit a estudiants universitaris i de cicles formatius, que cobraran 600 euros per cada mes treballat. El termini per a sol·licitar estes beques finalitza el 28 de maig.

 

La Diputació de València, a través del programa La Dipu te beca, ha habilitat un total de 2.400 beques per a estudiants de la província, que s'han distribuït a raó d'una per cada mil habitants. Segons este criteri, a Puçol li corresponen 19 beques, cada una d'elles per un màxim de tres mesos, des de l'1 de juliol fins al 30 de setembre.

"És el primer any que es posa en marxa esta campanya", informa Merche Sanchis, regidora d'Ocupació. "El nostre ajuntament s'ha adherit perquè suposa una oportunitat única per a molts jóvens estudiants, que poden aprofitar les vacacions d'estiu per a obtindre uns ingressos i, a més, realitzar unes pràctiques en la seua àrea d'estudi, el que els permetrà adquirir experiència".

Les dènou beques previstes tenen un cost superior a 34.000 euros, dels quals la diputació aporta 27.360 i l'ajuntament 6.840 euros. Açò suposa que cada alumne cobrarà 600 euros bruts al mes pel seu treball.

Un treball que podrà realitzar-se set àrees distintes: Ocupació (estudiants de Relacions Laborals), Econòmica (alumnes d'Econòmiques), Comunicació (matriculats en Comunicació Audiovisual), Informàtica (estudiants d'Enginyeria Informàtica), Benestar social (alumnes de Psicologia, Educació Infantil i Magisteri), Administrativa (per a matriculats en cicles formatius de Secretariat i Administració) i, finalment, en l'àrea d'Urbanisme (a la que podran presentar-se els estudiants universitaris d'Enginyeria Química).

Els requisits per a poder presentar-se inclouen tindre més de díhuit anys, viure en algun dels pobles de la província, ser alumne de Cicles Formatius o d'alguna Universitat i no estar disfrutant d'una altra beca o ajuda.

Així mateix, tot aquell que desitge presentar-se ha d'adjuntar la documentació pertinent, que inclou fotocòpies del DNI, certificat d'empadronament i les notes de l'últim curs, tot això abans del 28 de mayo, a las 14'30 hores, en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, en la planta baixa de l'Ajuntament de Puçol.

"Des de l'ajuntament hem establit uns barems per a valorar els mèrits de les distintes sol·licituds, entre els que s'inclouen la nota mitjana de l'expedient acadèmic, el curs en què es troben i si són o no veïns de la població", finalitza la regidora.

Tant les bases completes de la campanya com el butlletí d'inscripció per a este programa de pràctiques formatives es troben publicats en format PDF en la pàgina web municipal: www.puçol.es.

Bases de l'Ajuntament per a les beques per a estudiants.
Estiu de 2009.

Sol·licitud d'inscripció per a les beques d'estiu.


 

18 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres