El 30 de maig, la Junta Local revalida el seu creixement amb una nova col·lecta contra el càncer

El 30 de maig, la Junta Local revalida el seu creixement amb una nova col·lecta contra el càncer

El passat 26 d'abril, els representants de la Junta Local de Lluita contra el càncer van estar a València, en la Junta General de la Comunitat Valenciana, on van ser premiats pel continu creixement de la seua recaptació anual. El pròxim 30 de maig, la junta té una bona oportunitat per a continuar creixent: és el dia de la col·lecta contra el càncer a Puçol.

El dissabte 30 de maig es realitza una nova col·lecta a Puçol. Serà en les cinc meses situades en els punts habituals: Mercat Municipal, Mercadona, La Caixa, Consum i Centre de Salut. Com eixe mateix dia se celebra la fira Puçol deMostra, també hi haurà una mesa instal·lada en el Passeig de la Constitució, al costat de les carpes, aprofitant l'àmplia assistència de públic que es preveu per a l'esdeveniment.

La intenció de la Junta Local, que presidix des de fa dos anys Encarna Carceller, és millorar una vegada més els èxits de l'anterior edició. Uns èxits que no han passat desapercebuts a nivell de Comunitat Valenciana, com demostra el guardó que recentment han rebut.

"El diumenge 26 d'abril vam estar en la Junta General de la Comunitat Valenciana a València", recorda Amparo Martí, component de la Junta Local de Puçol. "Hem sigut guardonades per segon any consecutiu per arreplegar 2.000 euros més que l'any anterior. De fet, en 2008 vam recaptar 11.000 euros, el que suposa una gran quantitat per a un poble com el nostre".

La junta es va realitzar en el Teatre Principal i és una satisfacció per a tots els components de la lluita contra el càncer a Puçol esta distinció; i si bé tenen clar que el mèrit és de tots els veïns que col·laboren, també són conscients del gran treball de la junta local, que es dedica tot l'any a organitzar loteries i activitats de tota classe. Prova d'això és que la col·lecta del 30 de maig tindrà continuïtat amb un concert en la Casa de Cultura al juny.

"El nostre treball no finalitza amb la col·lecta, que és només una de les dates més visibles", puntualitza una altra de les components de la junta, Pepa García"Ja tenim previst un concert de corals al juny, en col·laboració amb el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol i que enguany comptarà amb l'actuació de la coral de Rafelbunyol".

26 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres