Noves òptiques en tots els semàfors per a estalviar energia

Noves òptiques en tots els semàfors per a estalviar energia

A través d'una subvenció de la Conselleria d'Infraestructures i Transports, l'Ajuntament de Puçol està realitzant el canvi de l'òptica de tots els semàfors de la població. En total, 137 punts de llum que permetran un important estalvi energètic i una millor visibilitat per a conductors i vianants.

 

"Reduir el consum d'energia, millorar la visió per part de conductors i vianants, augmentar la vida útil de les instal·lacions i reduir el cost de conservació i manteniment de les infraestructures municipals són els quatre objectius que perseguim amb esta renovació dels semàfors de la població", explica el regidor d'Urbanisme, Juan Enrique Claramunt.

Les noves òptiques que s'estan instal·lant en els semàfors locals consumixen un 80% menys que les que tenien instal·lades fins ara. A més, la seua major lluminositat i contrast permet que siguen més fàcilment percebudes pels conductors i vianants, ja siga de dia o de nit, amb sol o amb pluja.

D'altra banda, amb este tipus d'òptiques de nou desenrotllament es reduïx sensiblement el nombre d'avaries per any, el que suposa també un important estalvi quant a conservació i manteniment.

"Es tracta, en definitiva, de compatibilitzar una òptima gestió de recursos amb un estalvi energètic i un menor consum de recursos", finalitza el regidor. "Tot això és un bon exemple de la consciència mediambiental que presidix les actuacions dutes a terme pel nostre ajuntament".

25 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres