Els alumnes de Caxton College actuen com a agents de la Borsa de Londres

Els alumnes de Caxton College actuen com a agents de la Borsa de Londres

Durant els últims sis mesos, un grup d'estudiants de Secundària ha tingut l'oportunitat d'invertir en Borsa a través d'una activitat on line. El professor Paul Stretton-Stephens i els seus alumnes han basat el seu projecte en una pàgina web connectada amb la Borsa de Londres, per la qual cosa les operacions es fan a temps i preus reals.

 

Gràcies a estes inversions simulades, els alumnes desenvolupen capacitats aplicables a altres àrees com a investigació, desenrotllament, estratègia i presa de decisions. També han pogut observar el món dels negocis des d'un nou punt de vista.

Esta competició es desenvolupa en el col·legi per primera vegada i està esponsoritzada per Borsavalora Capital, S L., el President del qual, Federico Botella Castellets, va fer entrega dels corresponents premis als alumnes.

Al final, va haver-hi diversos estudiants premiats: Carlos Manrique, Adriano Martínez, Javier Moreno, Diego Naixes i Manuel Mellado, quedant com a guanyador absolut Eduardo Valero, de Year 11, que va aconseguir un benefici virtual de 5 milions de libres.

 

14 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres