José Olmos: “Puçol deMostra suposa consolidar una aposta pel comerç local”

José Olmos: “Puçol deMostra suposa consolidar una aposta pel comerç local”

José Olmos és el regidor de Comerç de l'Ajuntament de Puçol. Després d'haver impulsat la rehabilitació del Mercat Municipal i diverses campanyes de promoció del consum local en Nadal, el passat any va apostar per Puçol deMostra, una Fira comercial i industrial que permetera donar a conéixer els productes i servicis que oferixen les empreses de Puçol. Del 29 al 31 de maig se celebra la segona edició, amb importants novetats.

-Quin és per a tu la gran novetat d'enguany?

-Sens dubte que hem continuat apostant fort per la promoció dels comerços, indústries i servicis que hi ha en la població, gràcies a la col·laboració continuada de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP).

-No pot notar-se en esta fira la situació general de recessió?

-Al contrari, l'any passat vam tindre 54 empreses exposant productes i servicis, mentre que enguany són 59. És més, algunes han decidit apostar fort per la fira i utilitzen dos o tres carpes, pel que hem passat de 56 carpes a 72. És en estos moments quan cal promocionar-se i açò ho han entés perfectament els membres d'ACEP.

-A més, hi ha una nova forma de promoció: els premis.

-Efectivament, la nit del 29 de maig entregarem per primera vegada els Premis deMostra, destinats a destacar quatre facetes de les empreses locals: la trajectòria comercial i empresarial, imatge corporativa, el suport social i l'interés mediambiental. Serà en el Sindicat Agrícola i promet convertir-se en una cita anual obligada del comerç local.

-Se saben ja els premiats?

-No, és un secret absolut que només es coneixerà divendres que ve. De fet el jurat no es reunix fins al dimecres 27 per a decidir els guanyadors entre els cinc finalistes de cada categoria.

-Algun esdeveniment concret que convinga destacar?

-Sens dubte el Concurs nacional de perruqueria, que se celebra per primera vegada en la nostra població i que permetrà als veïns disfrutar d'una exhibició espectacular, ja que alçarem tres laterals de la carpa central perquè tots puguen vore els tretze finalistes en acció durant tot el matí del diumenge 31.

-Esperes molta assistència de públic?

-La fira no tindria cap sentit sense la presència dels nostres veïns, d'ací que hàgem programat distintes activitats al llarg dels tres dies, per a fer més atractiva l'estada. De totes maneres, els propis comerciants estan organitzant els seus estands d'una forma lúdica, amb concursos, jocs, promocions i inclús hi ha alguns enterament destinats a l'oci, com els instal·lats pels bars i restaurants.

Programació completa de la fira Puçol demostra

24 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres