El Club Puçol de Gimnàstica Rítmica perd la plaça en la fase provincial i triomfa en Interclubs

El Club Puçol de Gimnàstica Rítmica perd la plaça en la fase provincial i triomfa en Interclubs

A principis del mes de maig, el Club Puçol de Gimnàstica Rítmica va acudir a dos competicions. La primera era la segona fase provincial d'escolars que es disputava en La Pobla de Vallbona, on se'ls va escapar la classificació per a l'autonòmica, mentres que en la següent, la primera fase de l'Interclubs individual, van obtindre excel·lents resultats.

La segona fase provincial d'escolars es va celebrar en La Pobla de Vallbona. Es tractava d'un torneig que determinava la classificació per a competir en la següent fase autonòmica que es disputava la primera quinzena de maig.

A eixe encontre va acudir el Club Puçol de Gimnàstica Rítmica amb el gimnasta Freedy Gualán, que va obtindre una més que notable novena posició entre els 22 gimnastes de la seua categoria. Per la seua banda, en el grup infantil cércol, va participar María Anguix, el seu número la va situar en la quinta posició, mentres que Alba María Montoro va quedar en el número dotze del rànquing.

"Cap component del club va aconseguir la classificació per a la fase autonòmica, ja que els exercicis de cércol no van eixir del tot bé, la qual cosa va contribuir a minvar les puntuacions", explica l'entrenadora Mapi Sangil.

La primera fase del Trofeu Interclubs individual es va celebrar a Alzira, on el club va acudir amb set gimnastes que van aconseguir molt bons resultats: Nadia Guillot (categoria prebenjamí); Noelia Muñoz (benjamí); Freedy Gualán (aleví); Silvia del Bou (infantil) va ser la quinta classificada; mentres que en la categoria cadet, Esther Zarzoso va resultar la primera classificada i Claudia Gómez la tercera.

"Estem molt satisfets perquè, a pesar que els exercicis no van ser del tot perfectes, els resultats són excel·lents tenint en compte que en cada categoria hi havia un mínim de 15 gimnastes, i en algunes inclús 32. Esperem repetir estos resultats en pròximes competicions", finalitza l'entrenadora.

21 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres