La primera eixida del Grup de Senderisme al maig va tindre com a destí Sinarcas i La Toba

La primera eixida del Grup de Senderisme al maig va tindre com a destí Sinarcas i La Toba

Sinarcas ha sigut la localitat triada pel Grup de Senderisme Puçol per a realitzar la ruta denominada La Toba. L'excursió es va realitzar a principis de maig.

 

Esta ruta, de dificultat baixa, ens va deparar una dificultat afegida, ja que en alguns trams les marques del PR no ens acompanyaven, fent que els dubtes emergiren en el grup en el fet que si la direcció de la ruta era la correcta.

Afortunadament, el grup disposa d'un valuós aliat, com és el GPS, el qual ens servix de molta ajuda.

També cal assenyalar que no sols l'escassetat de marques ens va confondre a l'inici, sinó també els pals de direcció, ja que alguns d'ells es trobaven en molt mal estat de conservació, amb les indicacions il·legibles, i altres completament destrossats.

Realment és una llàstima i les administracions haurien d'actuar i conservar el nostre patrimoni.

Deixant este al·legat i esperant que prenguen nota, la zona mereix una pròxima visita, ja que ens vam trobar amb vastes extensions de pinedes, instal·lacions recreatives i paratges bells.

La nostra ruta va discórrer pel barranc del Regajo, acompanyats del murmuri del riu, havent de ser creuat en algunes ocasions fins a uns despreniments de mineral d'algeps, precisament el lloc que es denomina La Toba i era el destí de la nostra eixida quinzenal.

La tornada del recorregut combinava senda i trams de pista, finalitzant el recorregut caminant entre vinyes, perquè no cal oblidar que estem parlant de la Mancomunitat de la Terra del vi.

Informa: Paco Ramírez

 

09 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres