Sis treballadors i 52.600 euros per a renovar les voreres del carrer Sant Joan

Sis treballadors i 52.600 euros per a renovar les voreres del carrer Sant Joan

Els Fons Estatals d'Inversió Local contemplen una sèrie d'obres a Puçol destinades a millorar infraestructures municipals i a generar ocupació. La reposició de voreres del carrer Sant Joan és un dels projectes aprovats per a Puçol i des del 5 de maig l'obra ja està en marxa.

 

Les obres per a dotar al carrer Sant Joan de voreres noves van començar el dimarts 5 de maig. L'empresa que s'encarrega de la construcció és Fuentescia, SL i compta amb un pressupost pròxim als 52.600 euros.

Un dels punts clau que es perseguix amb estos fons és la contractació de personal desocupat, i en el cas concret d'esta obra, estan treballant tres oficials i tres peons.

El projecte, que té una duració prevista de tres mesos aproximadament, redundarà, tant en millores visibles per al municipi, com en qualitat de vida per als veïns... encara que prèviament han de suportar les dificultats pròpies d'una obra que impedix el trànsit rodat en la zona.

"Estes obres suposen una important millora per al nucli antic de la nostra població", assenyala el regidor d'Urbanisme, Juan Enrique Claramunt."Encara que, lògicament, com totes les obres, hi ha un període en què els veïns tindran problemes d'aparcament en la zona i inclús de sorolls i molèsties, però a canvi d'este xicotet període després obtindran uns carrers amb un nou aspecte".

Informa: Nuria Martínez León

 

07 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres