El Club Atletisme Puçol obté el tercer lloc en el Gran Fons de Massamagrell

El Club Atletisme Puçol obté el tercer lloc en el Gran Fons de Massamagrell

La passada vesprada del dia 25 d'abril, es va celebrar el Gran Fons de 15 kilòmetres de Massamagrell. Pareixia que el temps no ens anava a acompanyar, però, al final, la pluja va aguantar. El més destacat de la prova va ser la participació de tres corredors de l'elit espanyola: Chema Martínez, De l'Ossa i Marta Domínguez.

Amb 1500 corredors inscrits, la prova va començar a les 18'30 hores. Des del principi fins al final, la prova va ser liderada pel grup d'atletes africans, acompanyats per l'atleta espanyol Chema Martínez.

Com la carrera es compon de dos voltes al mateix circuit, era fàcil encreuar-te amb el gran grup de la carrera, que imposaven només amb el soroll que feien al passar, amb la qual cosa, ells van disfrutar competint i nosaltres, els corredors populars, veient passar.

Finalment, 1326 atletes van acabar una prova caracteritzada per la costa del polígon: la primera vegada que la panses no la notes molt, però la segona vegada ja es fa un poc més pesada.

Com era d'esperar, els atletes africans van guanyar la prova, disputant-se el podium en l'últim esprint i quedant com a guanyador Kiprono Menjo, con 42'50'' minuts, seguit per Wilson Kiprop amb un segon més, i en tercer lloc Titus Masaicon, amb dos segons més respecte al primer. L'atleta Chema Martínez va quedar en un merescut cinqué lloc, amb 43'36'' minuts i De l'Ossa en el nové, con 46'48'' minuts. D'altra banda, Marta Domínguez va ser la guanyadora femenina de la prova i va batre el rècord de la prueba, con 50'46'' minuts.

El Club Atletisme Puçol va quedar en tercera posició en la classificació per clubs. Van participar un total de 24 corredors del club, destacant la gran participació femenina de Puçol. Juan Carlos Morcillo va realitzar una gran carrera, igual que Vicente Piñol, que va quedar en segona posició en la seua categoria.

En fi, tots els corredors vam disfrutar de la carrera que és l'important i vam passar una bona vesprada, corrent, fent-nos massatges, fent-nos fotos amb l'elit de l'esport i arreplegant els nostres trofeus...

Fins a la pròxima!!

Informa: Elisabet Ros

02 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres