La salut i la imatge, objectius del nou curs de Cuina Vegetariana

La salut i la imatge, objectius del nou curs de Cuina Vegetariana

A l'octubre del 2006 va començar a impartir-se el primer curs de Cuina Vegetariana. L'experiència va ser tan satisfactòria que ja està en marxa un segon curs, sempre orientat a la cuina tradicional, amb productes frescos i de temporada.

El 15 de gener s'obri el termini d'inscripció per al segon curs de Cuina Vegetariana, que es realitzarà en l'Espai Social La Barraca tots els dimecres a la vesprada, del 14 de febrer al 28 de març, impartit per la prestigiosa professional Alejandrina Martínez.

Este segon curs se centrarà en la cuina d'hivern, utilitzant productes típics de temporada i oferint a l'alumnat, majoritàriament dones, alternatives a la cuina tradicional.

''I sempre amb productes frescos, propis de la nostra horta i de la dieta mediterrània, perquè l'horta valenciana pot oferir-nos productes sans tot l'any'', subratlla Eloísa Rosa Martínez, la regidor de la Dona, que ha sigut l'encarregada d'organitzar estos cursos, tenint com a objectiu fonamental ''lluitar contra eixos plats preparats i eixa cuina ràpida que tant repercutix en la nostra salut... i en la nostra bona imatge''.

Tretze alumnes és el màxim admés per al curs, ja que la professora ha insistit en el fet que siga eminentment pràctic i tots puguen treballar simultàniament en la preparació dels plats, pel que els interessats ja saben que han d'apressar-se a inscriure's en el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, a partir del 15 de gener, i proveïts dels 40 euros que costa la inscripció.

09 Gener 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres