Juan Antoni Cendón es proclama subcampió de la seua categoria en el Triatló autonòmic d'Elx

Juan Antoni Cendón es proclama subcampió de la seua categoria en el Triatló autonòmic d'Elx

Una dura prova composta per 1.900 metres de natació, 94 quilòmetres en bicicleta y 21'1 quilòmetres de carrera ha congregat un any més a molts triatletes de tot Espanya a Elx, incloent tres corredors del Club Atletisme Puçol. I tot això a pesar de molts problemes d'última hora que van estar a punt de malbaratar la competició.

 

Una vegada més, Elx quasi ha hagut de suspendre esta tradicional prova dins del calendari de la Federació per motius del traçat. L'organització ha lluitat per a continuar avant amb este esdeveniment a què vénen a córrer de tots els punts d'Espanya tan dura prova, que correspon a mig Ironman. La secció de triatló del Club Atletisme Puçol va aportar tres representants que van aconseguir acabar esta gran prova.

Juan Antoni Cendón, experimentat corredor de llargues distàncies, va acabar amb un crono de 4:57:42, amb un immillorable registro en el sector de carrera a peu, en la que va obtindre 1:28:20, el que li col·locava el 28é millor registro de tots els participants i, a més, es va proclamar subcampió del seu grup d'edat.

Un altre dels atletes de Puçol, Fernando Castaldo, també maratonià en proves nacionals i internacionals, va acabar la prova d'Elx amb 5:50:14, fent molt regular els tres sectors de la competició. Això sí, segur que es recordarà dels 75 trams d'escala i els segments de pujada i baixada en la carrera a peu.

Al tercer de Puçol, Javier Rodríguez, de res li serviria ser un gran especialista en el tram natació, on va finalitzar 11é de la general, ja que va acabar quasi caminant la mitat de la carrera a peu per problemes estomacals, el que li va relegar fins al final de la classificació.

Informa: Javier Rodríguez

02 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres