Tres podis per al Club Atletisme Puçol en la doble prova de triatló en Pinedo

Tres podis per al Club Atletisme Puçol en la doble prova de triatló en Pinedo

El dissabte 25 d'abril, en la platja de Pinedo es va concentrar l'esport universitari junt amb l'esport popular de triatló. Se celebrava el VIII Triatló popular de València-Pinedo junt amb el Campionat zonal universitari i, per la proximitat a la capital i per l'espectacularitat de l'esdeveniment, va assistir molt de públic a ambdós proves.

L'eixida universitària masculina va ser a les 10 del matí i l'eixida femenina, tant la universitària com la popular, 5 minuts més tard. A les 11 hores va començar la prova popular masculina.

A causa de la temperatura de l'aigua, el 99% dels triatletes van usar neoprens i alguns d'ells per primera vegada. Gràcies a l'espectacularitat de les proves, es va concentrar en la zona de transició un nombrós públic curiós. El Club Atletisme Puçol tenia representació en totes les proves.

Van prendre l'eixida els triatletes universitaris Abel Roig (representant a la Universitat Catòlica de València), finalitzant en el lloc 45 i fent una prometedora natació, a pesar que el mar estava mogut; Inés Barres, que representava a la Universitat de València, va acabar en el lloc 16, amb una entrada en el mar un poc extrema.

La participació femenina va ser prou nombrosa, ja que van prendre esta eixida 60 triatletes, la qual cosa li va donar a la carrera una gran vistositat en la bicicleta, formant-se nombrosos grups que realitzaven relleus, cosa que en la carrera femenina és prou inusual.

Idoia Álvarez, que va participar en esta prova, va finalitzar en primer lloc en la categoria veterana. Des de la directiva i companys del club no sols feliciten la seua actuació sinó que l'animen a continuar així.

La prova del Triatló Popular va comptar amb 6 participants del Club Atletisme Puçol: Francisco Calvo va finalitzar 2n en cadets; Ignacio Rodríguez de Dios va obtindre la 2a plaça de veterans, després d'un espectacular esprint; José Iván Escudero va acabar en el lloc 79, feia temps que no participava en un triatló i el seu retrobament va estar a un nivell més que acceptable; Daniel Albaladi, en el lloc 97, va realitzar molt bon segment de natació que, per descomptat, millorarà en les pròximes proves; finalment, Françesc Soler, en el 147, va demostrar una vegada més el seu esperit de disfrutar cada moment de la prova amb un somriure en la cara.

Segons el president del club, Paco Calvo"Els cadets seguixen amb la seua progressió i Francisco ens va deixar impressionats a l'eixir de l'aigua el quart de tots els participants, acabant en segon lloc en la seua categoria. Per la seua banda, Ricard es va defendre molt bé, tant nadant com en la resta de les modalitats".

01 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres