Virgen al Pie de la Cruz participa en la campanya de prevenció de drogodependències

Virgen al Pie de la Cruz participa en la campanya de prevenció de drogodependències

La Fundació per a l'Estudi, Prevenció i Assistència a les Drogodependències (FEPAD), en col·laboració el Museu Príncep Felipe, ha llançat la campanya Precisa destinada a previndre el consum de drogues entre els jóvens. A esta iniciativa, coordinada per la Regidoria de la Joventut de l'Ajuntament de Puçol, s'ha sumat el col·legi concertat Virgen al Pie de la Cruz.

 

El Programa de Qualificació Professional Inicial (PCPI) del col·legi Virgen de la Cruz es desplaçarà el dimarts 12 de maig a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València per a visitar el Museu de les Ciències Príncep Felipe, com ja ho han fet altres escolars de la Comunitat Valenciana.

La visita, que s'emmarca dins de la campanya Precisa llançada per FEPAD, començarà a les 10 i finalitzarà entorn de les 14 hores, i en ella, els escolars podran participar en les dos exposicions que tracten el tema de les drogues des d'una perspectiva científica, però amb metodologies didàctiques de caràcter interactiu.

A més, els estudiants podran recórrer la resta d'exposicions i tallers educatius que el museu oferta.

"L'objectiu de la visita és que els jóvens es reunisquen en un dels edificis més emblemàtics i referents de la Comunitat Valenciana, com és el museu de les Ciències Príncep Felipe, unint coneixements científics i de futur, amb reflexions sobre la necessitat d'adquirir actituds responsables i sanes amb vista al propi futur", explica el regidor de Joventut, Carlos Novella"Sens dubte, oferir una orientació en qüestions tan decisives i en moments transcendentals de l'adolescència, és el millor mètode en prevenció de conductes addictives. Orientació que serà significativa si utilitzem una metodologia didàctica alhora que lúdica, creant en ells, d'esta forma, un projecte personal dirigit a l'adquisició d'un estil de vida saludable".

Informa: Nuria Martínez León


 

06 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres