La xarrada del 14 de maig oferirà nous recursos educatius a l'Escola de pares

La xarrada del 14 de maig oferirà nous recursos educatius a l'Escola de pares

L'última de les cinc xarrades programades dins del projecte de l'Escola de pares conjunta, que aglutina quatre col·legis públics i al concertat de Puçol, se celebrarà el 14 de maig. En esta ocasió, la ponència tindrà lloc en el col·legi públic La Milotxa, i el tema estarà relacionat amb tot allò referent al desenrotllament de l'afectivitat i la sexualitat.

 

Del 15 de gener al 25 de març s'han realitzat les quatre primeres xarrades dins de l'Escola de pares conjunta, formada per cinc col·legis de Puçol, entre públics i concertats. La idea va sorgir des de l'AMPA (Associació de Mares i Pares d'Alumnes) del col·legi Bisbe Hervás, i prompte van decidir unir-se Jaume I, La Milotxa, Virgen al Pie de la Cruz i Lluís Vives.

La quinta i última d'estes xarrades es va a celebrar el dijous 14 de maig en el col·legi La Milotxa, a les 18 hores, i el tema en esta ocasió gira entorn de l'afectivitat i a la sexualitat, que proporcionarà recursos als pares per a saber com enfocar els problemes que puguen sorgir amb els seus fills relacionats amb esta àrea.

Imma Juan, representant de l'associació de pares de Bisbe Hervàs, apunta que"estes xarrades, organitzades per la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes (FAPA), tenen com a objectiu que participe el nombre més gran de pares possible, al ser una cosa obert a més centres. Les ponències anteriors han sigut un èxit i esperem que l'última isca igual de bé".

L'Ajuntament de Puçol col·laborarà de nou amb este projecte oferint un servici gratuït de ludoteca on poder deixar als més xicotets durant el temps que dure la ponència.

Esta Escola de pares és una iniciativa pionera a Puçol que al maig tanca sessió, però que tornarà a obrir-la el pròxim curs, a causa de la bona acollida que ha tingut per part de les AMPA dels cinc col·legis que la integren, a l'oferir als pares un espai per a compartir problemes comuns i ferramentes que els ajuden en l'educació dels seus fills, que no és tasca fàcil.

Inclús ja està confirmat que, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació i la Diputació de València, la primera xarrada del pròxim curs se celebrarà a finals de setembre i estarà centrada en la prevenció de drogodependències.

Informa: Nuria Martínez León

 

05 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres