Comença la construcció de noves voreres en el carrer Dels Horts

Comença la construcció de noves voreres en el carrer Dels Horts

El Ministeri d'Administracions Públiques va autoritzar a principis del mes de febrer del 2009 l'execució d'obres a Puçol dins del Fons Estatal d'Inversió Local. Un d'estos projectes consistix a dotar de noves voreres al carrer Dels Horts. L'obra va començar a finals d'abril i tindrà una duració aproximada de tres mesos.

 

El dimarts 21 d'abril va començar la construcció de les noves voreres del carrer Dels Horts. Esta és una de les obres que es van a dur a terme gràcies als Fons Estatals d'Inversió Local que tenen com a objectiu millorar les infraestructures municipals i generar ocupació.

En el projecte estan treballant 4 peons i 3 oficials, mentres que l'empresa encarregada de tirar endavant l'obra, que compta amb un pressupost de 53.970 euros, és Dago i Yero Construcciones, S.L.

El regidor d'Urbanisme, Juan Enrique Claramunt, explica que "esta obra és la primera d'una sèrie d'actuacions que es van a realitzar durant els pròxims mesos en el nucli antic de la nostra població, destinades a millorar les voreres en els carrers Sants Pere, Sant Joan, Jardí Botànic i l'entorn de l'església dels Sants Joans".

Unes obres que encara que poden causar alguns inconvenients als veïns durant els tres mesos que tardaran a realitzar-se, suposen una important millora tant per al municipi com per als veïns.

Informa: Nuria Martínez León

 

04 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres