Els festers de la Mare de Déu al Peu de la Creu canten el 30 d'abril les albaes de maig

Els festers de la Mare de Déu al Peu de la Creu canten el 30 d'abril les albaes de maig

Els festers Mare de Déu al Peu de la Creu cantaran les albaes de maig o hivern, com se'ls sol anomenar tradicionalment, el dijous 30 d'abril. És la primera vegada que els festers jóvens viuen esta experiència i esperen que tot isca bé, així com tindre una bona acollida pels veïns del municipi.

És una tradició que a l'arribar la primavera els festers canten les albaes de maig, dedicades a Maria. En 2009 els festers de la Mare de Déu al Peu de la Creu celebraran este acte, tan emotiu per a ells, el dijous 30 d'abril.

La salida comenzará a las 23'30 en l'església dels Sants Joans i des d'allí faran un recorregut per les cases de tots els festers, inclosos els casats i els de la tercera edat, que també participen al costat dels jóvens.

"Cada dos o tres cases disposarem taules amb menjar i beguda perquè les persones que ens acompanyen puguen prendre alguna cosa", comenta Irene Esteve, festera de Verge. "És la primera vegada que els vint jóvens vivim esta experiència. Ens fa molta il·lusió i esperem tindre una gran acollida per part del poble".

Les albaes d'abril seran les primeres que els festers dediquen a la Verge. Les pròximes se celebraran en les festes de Puçol en el mes de setembre.

Informa: Nuria Martínez León

27 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres