Resum de la Lliga 2008-09 del Futbol Sala Puçol

Resum de la Lliga 2008-09 del Futbol Sala Puçol

El passat dissabte 18 d’abril va concloure la present temporada de la lliga federada de futbol sala dintre del grup c de la segona divisió provincial, en la que milita el FS Puçol. Amb la victòria de l’equip puçolenc davant el Nou Almàssera B, el FS Puçol s’assegurava la tercera plaça.

 

Aconseguia així acabar la temporada a 7 punts del primer classificat, el CD Cumbres, i a 4 punts del segon classificat, El Pilar FS. Era molt important per al nostre club acabar dintre de les 4 primeres posicions degut a la reestructuració que espera fer la Federació Valenciana de Futbol per a l'any vinent.

Per a la propera temporada, 2009-2010, es va a crear una nova categoria, tercera divisió provincial, i només els 4 primers classificats dels 3 grups de segona divisió provincial romandran en un únic grup de segona divisió, mentre la resta d'equips descendiran a dos grups de la tercera divisió provincial de nova creació.

Així doncs és tot un èxit per al futbol sala del nostre poble consolidar-se dintre d'un únic grup de segona divisió provincial que segur serà molt competitiu i amb un bon nivell de futbol sala.

Malgrat que l'objectiu inicial del nostre equip era pujar a primera provincial hem d'estar contents amb la permanència aconseguida, ja que al llarg de la major part de la temporada hem aconseguit estar en posicions capdavanteres. Aquest any la competició ha estat molt complicada ja que dels 12 equips en el nostre grup, pràcticament 7 equips hem estat tot l'any competint en una franja de 6-7 punts i no ha sigut fins les ultimes jornades on s'ha decidit l'ascens i les classificacions definitives per quedar-se o baixar a tercera divisió.

Així doncs el FS Puçol, dirigit per Pablo Falcó, ha aconseguit un nivell de joc i de motivació molt superior a la temporada anterior, malgrat mantenir pràcticament el mateix bloc de jugadors, que li ha permès competir pels primers llocs fins al final i disputar l'any que ve una categoria amb els millors equips provincials de la segona divisió d'aquesta temporada.

És per tant, una molt bona noticia haver aconseguit mantindre la categoria en unes condicions difícils enguany que fa 20 anys que el Futbol Sala Puçol porta el nom del nostre poble per les pistes esportives de tota la província i du a terme una important labor de formació i esport base gràcies a les escoles esportives municipals de futbol sala i als equips inferiors amb que compta.

Informa: Paco Rausell

 

03 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres