La Guàrdia Civil arriba al Virgen al Pie de la Cruz el 15 de maig

La Guàrdia Civil arriba al Virgen al Pie de la Cruz el 15 de maig

El col·legi concertat Virgen al Pie de la Cruz, rebrà el 15 de maig la visita de la Guàrdia Civil. Un projecte promogut des de la Regidoria de Joventut perquè els escolars coneguen d'una manera lúdica la labor que realitza este cos de seguretat.

 

Després de l'èxit d'altres exhibicions en centres educatius, com la realitzada fa uns mesos en Caxton College, la Guàrdia Civil visitarà el col·legi concertat Virgen al Pie de la Cruz divendres que ve 15 de maig, on realitzarà exhibicions de les seues distintes unitats als escolars, al llarg del matí, en el recinte.

"La intenció que perseguim amb esta activitat és acostar als jóvens de Puçol que siguen conscients de la inestimable labor que realitza la Guàrdia Civil en nombrosos àmbits socials. És important que els jóvens coneguen de primera mà que en nombroses ocasions els membres de la Guàrdia Civil posen en perill la seua pròpia vida per protegir-nos, assistir-nos i assessorar-nos en situacions d'alt risc.  La societat té el deure d'agrair i reconéixer l'esforç asfixiant per protegir-nos que realitzen les nostres Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. La millor forma sens dubte és a través de l'educació i és en este àmbit on es formen les futures generacions i qui, per tant, assumiran la responsabilitat de mantindre la democràcia en les nostres societats. És un deure conjunt i de compromís social de totes les institucions, l'Ajuntament de Puçol, des de la Regidoria de Joventut, així ho entén", afirma el regidor d'Educació, Carlos Novella.

La Guàrdia Civil oferirà a més una xarrada als jóvens per a formar-los sobre els temes en què ells intervenen, com poden ser el maltractament, la prevenció de les drogodependències o els problemes relacionats amb el trànsit.

Esta activitat, a més de ser vistosa, pel tipus d'exhibició que es durà a terme, proporciona als alumnes una informació de primera mà de part  dels professionals que treballen en el cos, i d'altra banda, els va a permetre tindre una imatge més pròxima d'ells, i adonar-se de la importància de la labor que realitzen per la seguretat ciutadana.

Informa: Nuria Martínez León

 

03 Maig 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres