Puçol convoca el primer concurs per a jóvens de contes i fotos via mòbil

Puçol convoca el primer concurs per a jóvens de contes i fotos via mòbil

Els jóvens del municipi tindran l'oportunitat de participar en un concurs de contes i fotos utilitzant els seus telèfons mòbils. És la primera vegada que l'ajuntament promou un projecte d'estes característiques, a fi que els adolescents demostren la seua creativitat, al mateix temps que fan un bon ús de les noves tecnologies.

L'Ajuntament de Puçol, des de la Regidoria de Joventut, convoca en 2009, per primera vegada, un dels concursos més originals que s'han realitzat en el municipi: el concurs de fotos fetes amb el mòbil i relats curts via sms, que no hauran d'excedir els 160 caràcters.

Una convocatòria que brinda als jóvens l'oportunitat de demostrar la seua creativitat plasmant allò que els preocupa o interessa d'una forma senzilla, a través del telèfon mòbil. Els que vullguen participar hauran d'anar aguditzant el seu enginy perquè el termini de presentació dels treballs finalitza el 31 de maig.

En este concurs, en el que hi haurà dos premiats (a la foto més divertida i al conte més original) i tres finalistes, podran participar els majors de 14 anys, i els guardonats es donaran a conéixer a partir de la segona quinzena de juliol.

Les bases completes del concurs es poden consultar en la web municipal (www.puçol.es), on, al seu torn, es penjaran els treballs seleccionats prèviament per a sotmetre'ls a votació popular.

"Amb este concurs volem donar un vot de confiança als jóvens", assegura Carlos Novella, regidor de Joventut. "Estem segurs que es van a rebre treballs que servisquen per a desmitificar els missatges negatius que arriben des dels mitjans de comunicació entorn del públic adolescent, i més concretament, sobre l'ús que fan de la telefonia mòbil. És una clara mostra del suport de l'equip de govern a activitats que permeten pronunciar-se als jóvens amb l'objectiu de fomentar un ús adequat de les noves tecnologies. Des de la Regidoria de Joventut hem programat noves i variades iniciatives en què els principals protagonistes seran els jóvens".

22 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres