Dos equips valencians pugen al pódium en el Campionat d'Espanya de Duatló cadet i júnior

Dos equips valencians pugen al pódium en el Campionat d'Espanya de Duatló cadet i júnior

El diumenge, 19 d'abril, es va celebrar a Terol el Campionat d'Espanya de Duatló, de les categories cadet i júnior. Dos equips valencians van ocupar la primera i la tercera plaça: Tragaleguas i Prodesport, el que demostra el bon moment que travessa el duatló valencià.

Este duatló comptava amb dos circuits prou còmodes, per a bicicleta i carrera. El circuit de carrera a peu era prou pla, menys un repetjó que hi havia a mitat. El tram ciclista es disputava per un circuit prou recte, amb pujades i baixades i molt ben asfaltat.

Es va donar l'eixida a la carrera de cadet femení a les 9 del matí, quedant en primera posició Camila Alonso del Triatló Ferrol, Judit Saizar Ardanuy del Lagunak Navarra en segona posició, i en tercera Cristina Moya Martínez de Triatló Albacete.

A continuació es va celebrar la categoria cadet masculina, amb David Castro Fajardo de l'E. T. Roden-se en primera posició, Roberto Barral Noya del Bricosa Arcade Inforhous Santiago en segona posició, i Diego Noriega Gómez del Lupa Triatló en tercera posició.

Van participar en este campionat tres duatletes de Puçol: Fran Calvo Claramunt, que va finalitzar en la 18a posició; Ricard Esteve Valenzuela, en la 35a plaça, i Alex Rodríguez de Déu Álvarez, en el lloc núm. 42.

Els equips de la Comunitat Valenciana ho van fer molt bé, quedant el  Tragaleguas.org i el Prodesport de Gandia en 1a i 3a posició, respectivament.

A títol individual, els duatletes valencians van quedar en les posicions següents:
José Antonio Borja González, del Tragaleguas.org, 7m.
Rubén Candel Maqueda, del Tragaleguas.org, 8u.
Yzzan López Gómez, del Prodesport Gandia, 9é.
Andreu Ferrairo Ferrer, del Prodesport Gandia, 10é.
Pau Palmer Trenzano, del Prodesport Gandia, 14é.
Fran Calvo Claramunt, del Club Atletisme Puçol, 18é.
David Erades Hernández, del C T. Ténax Vinalopó, 22é.
Ricard Esteve Valenzuela, del Club Atletisme Puçol, 35é.
Alex Rodríguez de Déu Álvarez del C.A. Puçol, 41é.
Joan Royo Vila, del Tragaleguas.org, 42é.
Alex Blay López, independent, 46é.
Daniel Luján Juan, del Tragaleguas.org, 64é.

21 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres