La Selecció Valenciana es proclama campiona d'Espanya de dards

La Selecció Valenciana es proclama campiona d'Espanya de dards

Quatre jugadors de l'Associació de Dards Puçol i un de València formaven la Selecció Valenciana que a finals de març es va alçar amb el Campionat d'Espanya de Dards, en una competició celebrada en Torremolinos. Amb este triomf, Puçol torna al candeler del món de dards.

Del dijous 26 al diumenge 29 es va celebrar en Torremolinos el Campionat d'Espanya de dards en les modalitats de criquet i 501.

Puçol va arribar al nacional després d'haver sigut campió de lliga a la Comunitat Valenciana, en la lliga d'hivern de Vadelsa, que se celebra de setembre a febrer.

Com a club, l'Associació de Dards Puçol va participar amb cinc jugadors: Dani Huertas, Juan Huertas, Edu Sales, Antonio Santiago i Amor Moreno, que finalment per motius familiars no va poder competir, encara que estava classificada. Com a clubs va quedar en 9a posició en la categoria Promàster, que és l'equivalent a la Divisió d'Honor Nacional.

Per parelles es jugava al criquet. Juan Huertas i Edu Sales van quedar en 7a posició, entre 300 parelles participants.

En 501, torneig individual, van participar els quatre de Puçol. El millor resultat el va obtindre Edu Sales, que es va classificar en 5a posició.

A més, es van proclamar campions per seleccions, on participen els cinc millors de cada comunitat. Dels cinc jugadors de la Comunitat Valenciana, quatre eren de l'Associació de Dards Puçol: Dani, Juan, Edu i Vicente García. L'altre era Keké, de València. Van guanyar la final contra Huelva, remuntant un 2-0.

Ara acudiran a Eivissa, durant la primera setmana de maig. A Eivissa acudixen els campions de cada comunitat de diana estreta. Puçol participarà amb cinc dardistes; l'equip local participarà en totes les modalitats: individual, parelles, equips i seleccions.

Enguany no ha pogut ser a nivell de clubs, i el canvi d'hora i l'esgotadora final de seleccions va impedir un millor resultat en l'última prova, la de clubs. Una pena, perquè Amor Moreno, que tampoc va poder competir, ja sap el que és véncer en clubs a nivell autonòmic, nacional i mundial, ja que es va proclamar campiona del món en Les Vegas 1999.

20 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres