Més de 160 gimnastes es reunixen a Puçol per a la primera fase del Trofeu Mediterrani

Més de 160 gimnastes es reunixen a Puçol per a la primera fase del Trofeu Mediterrani

La primera fase del Trofeu Mediterrani es va celebrar a Puçol el diumenge 29 de març. Van acudir a la cita més de 160 gimnastes de tota la província, pertanyents a catorze equips: Alaquàs, Cullera, Turís, ITV ECA (Torrent), Sagrat Cor (València), Àngels (València), Morvedre, Guadassuar, Buñol, Alboraia, La Cañada, Aceus (Sueca), Picassent i Puçol.

Les participants estaven compreses en les categories de minibenjamí (6 anys) fins a júnior (16 anys),  pel que el Palau d'Esports de Puçol va estar pràcticament ple durant tot el matí, tant sobre els dos tatamis com en les grades.

Paqui Peris, una de les organitzadores, destaca que "el torneig Mediterrani és el que més públic i participants reunix. I encara que consta de tres fases, només la de Puçol estava confirmada, mentres que les altres dos proves encara tenen pendent d'assignar lloc i data, encara que seran a l'abril i maig".

Encara que els resultats són importants, per a les representants del club és, a més, important organitzar algun torneig, perquè permet que el club es done a conéixer. Si mai organitzes, el club no aconseguix el prestigi necessari per a estar ací, entre els més destacats.

Encarna Orts, una altra de les organitzadores, assenyala la necessitat esforçar-se conjuntament: "Complicat? Cal treballar: el dissabte vam estar fins a les 9 de la nit i al matí del diumenge també va haver-hi faena. Vam acabar el diumenge a les 4 vesprada".

Això sí, econòmicament no compensa, perquè el Club Puçol de Gimnàstica Rítmica només obté els diners de la rifa, encara que l'esforç val la pena perquè asseguren que se'l passen molt bé i disfruten molt, sobretot les xiquetes. "De fet, van vindre totes les xiquetes del club, inclús les que no participaven. Este tipus de trofeus crea un camaraderia molt més intens entre elles", asseguren Paqui i Encarna.

Bons resultats

Encara que l'important és participar i més quan ho fas en casa, davant de la teua gent, també els resultats compten. Les gimnastes de Puçol van tindre en general una bona actuació, amb sis primers llocs i diverses medalles més.

Les primeres classificades van ser: Marina Rocher i Andrea Bueno (categoria infantil, amb la corda), María Tomás (cadet, cércol), Paloma Chulvi (benjamí, mans lliures), Ester Zarzoso (cadet, cércol) i Alba Montoro (infantil, cércol).

A més, també van tindre una actuació destacada: María Anguix (3a en infantil, cércol), Nadia Guillot (2a en prebenjamí, mans lliures), Paula Pellús (4a en infantil, cércol), Noelia Muñoz (4a en benjamí, mans lliures), Freddy Gualán (4t en aleví, mans lliures) i Raquel Castelló (2a en minibenjamí, mans lliures).

20 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres