A falta de quatre partits, el Futbol Sala Puçol venç a l'Alboraia i es manté amb opcions d'ascens

A falta de quatre partits, el Futbol Sala Puçol venç a l'Alboraia i es manté amb opcions d'ascens

Arribem a les darreres jornades de la lliga de futbol sala del grup C de segona provincial i és ara on es va a decidir quin equip puja de categoría i quins baixen davant la inminent creació d’una nova categoría inferior. El FS Puçol arriba a aquest tram final amb possibilitats tant de pujar com de descendir degut a la remodel·lació de les categories.

Amb el partit davant l'Alboraia començava l'últim tram de lliga, sols quedaven 4 partits, per concloure la temporada i decidir el futur dels equips per a la propera.

El partit es va jugar el passat dissabte 28 de març al pavelló del poliesportiu de la població famosa per la seua orxata. El FS Puçol va començar amb Ximo a la porteria, Bernardo tancant, Carlos Cucart per la dreta, Rubén Molero per l'esquerra i Paco en punta.

Malgrat la importància del partit, l' equip puçolenc va començar descentrat i encara no havíen passat 5 minuts del xiulit inicial ja perdia per dos gols a zero. El primer gol el va aconseguir l'Alboraia aprofitant que un jugador puçolenc es trobava a terra, d'una forma no massa esportiva, i el segon gol, als pocs minuts, l'aconseguia l'equip local en una jugada que no pareixia perillosa per al porter visitant.

No obstant, l'equip puçolenc no es va amagar i conscient que encara quedava molt de temps, es va ficar dintre del partit i va començar a ensenyar les seues característiques de joc que l'han portat en la present temporada a ocupar les primeres posicions de la taula. L'equip puçolenc es va anar fent amo del baló i del joc i fruit del major domini va aconseguir retallar distàncies amb un gol d'Alfredo.

El FS Puçol va seguir empentant mentre l'Alboraia intentava ficar en problemes al porter Ximo, molt segur la resta del partit, al contraatac. Ja prop de la segona part, Rubén Molero aconseguía la igualada amb un tir escorat des de l'esquerra. Amb l'empat  2 a 2 i un FS Puçol envalentit es va arribar al descans.

Després del descans l'equip puçolenc va continuar sent l'amo del joc d'una forma més clara que en la primera part i sols la falta d'encert en els darrers metres va evitar que aconseguira més gols.

Aleshores va apareixer Alfredo, un dels millors jugadors del partit, per inventar-se una jugada personal que va culminar amb el gol que a la fi anava a donar avantatje al FS Puçol per 2 gols a 3.

A falta de dos minuts un jugador puçolenc va ser expulsat deixant l'equip amb un jugador menys i ficant el cor en un "ay" als seguidors puçolencs desplaçats, no obstant, el FS Puçol va defensar bé la seua porteria i  es va fer amb una important victòria davant un rival directe.

Informa: Paco Rausell

19 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres