María Muñoz, fallera major de Palau-la Torre, recorda amb il·lusió el seu regnat

María Muñoz, fallera major de Palau-la Torre, recorda amb il·lusió el seu regnat

Les Falles de 2009 ja han finalitzat i ara toca fer balanç del que ha suposat la festa d'enguany. María Muñoz Esteve, la fallera major de Palau-la Torre, repassa amb emoció el seu regnat que a més ha coincidit amb la celebració del 25 aniversari de la comissió.

Un any més, la cremà tanca un exercici faller, però este no ha sigut un qualsevol en la història de Palau-la Torre.

La falla ha celebrat el seu 25 aniversari amb tots els luxes, amb una festa inigualable que romandrà per sempre en la memòria de tots els que hem sigut la seua comissió i part indispensable de la celebració.

Com a Fallera Major he Palau he disfrutat com mai d'una festa que any rere any m'enamora. Del braç del meu president i acompanyant la fallera i al president infantils, he passat els quatre dies més intensos de 2009.

Els quatre hem intentat contagiar a la nostra comissió l'alegria que sentíem per representar a una falla que portem en el cor i que ens ha vist créixer com a persones.

Han sigut quatre dies d'intenses emocions, anècdotes, i sobretot, rialles. La diversió ha estat present en tot moment, perquè això és primordial en estes festes de carrer i casal.

Per a la meua estes falles no haurien sigut el mateix sense la presència dels meus millors amics i la meua família, que m'han acompanyat en tot moment perquè sempre tinguera un somriure en la cara, tant en els bons moments com en altres que no ho eren tant.

El meu regnat acaba, només em queda disfrutar del poc que em queda fins que la pròxima Fallera Major em convertisca en part de la seua cort d'honor. Des d'ací li done la meua més sincera enhorabona, perquè per a mi serà un honor passar-li la banda, i desitge que les seues festes siguen tan bones com les meues i que gaudisca tant com jo ho he fet.

Ara comencen els preparatius d'un nou exercici faller que espere que tots compartim amb il·lusió.

Informa: María Muñoz Esteve
Fallera major de Palau-la Torre

18 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres