La Fira de l'Estudiant orienta als jóvens en el seu futur educatiu i professional

La Fira de l'Estudiant orienta als jóvens en el seu futur educatiu i professional

L'Ajuntament de Puçol, en col·laboració amb l'empresa Tot Animació, celebrarà la Fira de l'Estudiant, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig en l'Espai Social La Barraca. Un projecte que s'organitza tots els anys i que pretén oferir recursos als estudiants entorn de les millors eixides tant educatives com laborals.

A juny són molts els jóvens que finalitzen un cicle educatiu i han d'elegir quin camí seguir en el futur. Per a orientar-los en esta matèria, la Regidoria de Joventut posa a la seua disposició la Fira de l'Estudiant, que es va a instal·lar en l'Espai Social la Barraca els pròxims dies 5 i 6 de maig.

La fira funcionarà per les matins, de 9 a 13'30 hores, i la visitaran estudiants de l'Institut de Secundària de Puçol i del col·legi concertat Virgen al Pie de la Cruz, junt amb altres col·lectius com l'Escola Permanent d'Adults (EPA). Mentre que l'horari de vesprada, de 16 a 19'30, estarà destinat a la visita lliure.

"La visita consistirà en el visionat d'un power-point que mostrarà les eixides universitàries. A continuació els assistents tindran l'oportunitat de realitzar un xicotet test que els donarà conéixer les seues preferències i aptituds", explica el tècnic de Joventut, José Luis Gómez.

En La Barraca s'instal·laran cinc punts informatius sobre batxillerat, cicles formatius, universitats i un altre tipus d'estudis com a música, esports, dansa, art dramàtic, oficis o idiomes, entre altres. A més hi haurà un estand centrat exclusivament en eixides laborals i li'ls oferirà informació sobre tot tipus de beques i estudis en l'estranger.

Este tipus de projectes solen ser dels més esperats pels jóvens del municipi, ja que aglutinen en un mateix recinte tota la informació necessària perquè els estudiants puguen resoldre els seus dubtes sobre quin itinerari formatiu s'adapta millor a les seues necessitats. I tot això assessorat pels professionals de les distintes branques que s'exposen.

Informa: Nuria Martínez León

13 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres