Arròs en Llebre cita a quatre retalladors de prestigi en una tertúlia

Arròs en Llebre cita a quatre retalladors de prestigi en una tertúlia

El dijous 26 de març, la Penya Arròs en Llebre va organitzar una tertúlia, dins de les II Jornades Taurines, en la que van participar com a ponents quatre dels retalladors més reconeguts del panorama nacional: Ximo Esteve, Ramón Bellver, Carlos Alonso i Iván García. L'acte, que va resultar interessant i amé als assistents, va estar moderat per Salvador Almenara.

La tertúlia celebrada el dijous 26 de març, dins de les II Jornades taurines de la Penya Arròs en Llebre, es pot qualificar d'amena, simpàtica, interessant, divertida... i molts adjectius més.

La dita tertúlia es titulava L'art en el retall, i en ella van prendre part quatre dels retalladors més coneguts i llorejats del panorama nacional, com ho testifiquen els innumerables guardons que han guanyat en les seues brillants actuacions al llarg i ample del territori nacional i internacional.

El passat, present i futur del retall, revers, esquivament, bot de l'àngel... estaven extraordinàriament representats pel veterà retallador local Ximo Esteve, per l'admirat i idolatrat Ramón Bellver El Blanco, per la jove promesa i realitat local Carlos Alonso, i pel conegut retallador de Rafelbunyol Iván García Ivi. Salvador Almenara Marsaga va actuar de moderador com ve sent habitual en estos actes.

Moltes van ser les anècdotes, aventures, vivències, actuacions, moments agradablesment i lògicament altres menys dolços, que han viscut estos quatre campions, i al ser contades per ells mateixos, van fer que el públic assistent passara una nit inoblidable.

En els prolegòmens de la tertúlia, es van projectar tres documentals dedicats a ressaltar i mostrar distints casos de la trajectòria professional dels participants.

El primer estava dedicat al gran retallador i millor persona Ramón Bellver El Blanco, el segon a Carlos Alonso, i el tercer al recent viatge que van realitzar cinc retalladors locals a la llunyana localitat canadenca de Toronto, on van portar el nom de Puçol i el seu prestigi taurí a la gran altura que li correspon.

L'acte va acabar amb la clàssica entrega de plaques commemoratives als participants, a càrrec de membres de la penya organitzadora d'estes jornades.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

10 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres