La penya Arrós en llebre inaugura les II Jornades Taurines a Puçol

La penya Arrós en llebre inaugura les II Jornades Taurines a Puçol

El dimecres 25 de març, la penya Arrós en llebre va inaugurar en el pub Villa Charol les II Jornades Taurines. Iván Esteve, soci de la penya, va ser l'encarregat de presentar l'acte, a què van assistir els aficionats de sempre, i que incloïa a més dos exposicions dedicades a les pintures taurines i a l'art de la taxidèrmia.

La jove penya local Arrós en llebre es mereix el millor dels elogis per la decisió d'organitzar estes Jornades Taurines que, davall el patrocini de l'Ajuntament de Puçol, s'han celebrat per segon any consecutiu.

Llàstima que, una vegada més, s'ha posat de manifest que la gran majoria de l'autoproclamada afició taurina de Puçol haja brillat per la seua absència, sent pràcticament les mateixes cares de sempre les que acudixen a este tipus d'esdeveniments, que se celebren en els mesos en què l'activitat taurina es limita únicament a exposicions, tertúlies o col·loquis, i que havien de servir per a satisfer els aficionats, per allò que qui no té tall rosega els ossos.

De totes maneres, confiem que pel be de la festa i per eixa minoria d'aficionats a què sí que ens agrada acudir a estos actes, estes penyes organitzadores i el consistori local continuen per este camí que engrandix i fa realitzar el per què del lema Puçol, cultura de bou.

El dimecres 25 de març es va celebrar en el pub Villa Charol (lloc triat per a la celebració dels tres dies d'estes jornades) la presentació de les mateixes, així com de les dos exposicions que estaven dedicades a la pintura taurina i al noble art de la taxidèrmia, amb un gran nombre de caps de bous dissecades, propietat d'aficionats locals, així com l'exposició d'un bou complet dissecat, propietat del taxidermista José Ros.

Tal acte va estar presentat pel membre de la penya organitzadora Iván Esteve, participant en el mateix, l'autor de les pintures exposades, que no era un altre que el conegut artista xativí José Calatayud, qui va explicar les tècniques utilitzades en l'elaboració de la seua obra.

Posteriorment, va prendre la paraula el president de la penya, Salva Almenara Ferrer. L'acte el va tancar el regidor de Festes, Chimo Galcerá, que va declarar inaugurades estes II Jornades Taurines.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

09 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres