Rover Portella, ja classificat per al Campionat d'Espanya, disputa el Preeuropeu

Rover Portella, ja classificat per al Campionat d'Espanya, disputa el Preeuropeu

Març i abril estan sent intensos per al judoka Rover Portella, que ha passat les últimes setmanes de competició en competició. En primer lloc va assistir a Portugal, on es va disputar el Preeuropeu i, d'altra banda, va viatjar a Barcelona per a participar en el Campionat Fase sub-23, on va aconseguir classificar-se per a la final del Campionat d'Espanya.

El cap de setmana del 21 i 22 de març es va celebrar a Coïmbra (Portugal) el Campionat Preeuropeu, on el jovençà Rover Portella, judoka del Gimnàs Olímpic de Puçol, es va enfrontar a alguns dels millors combatents del món.

Les expectatives eren molt altes, ja que en el primer combat Rover va aconseguir derrotar el representant de Portugal per ippon, aconseguint d'esta manera la màxima puntuació. En el segon va punxar, ja que li va derrotar un judoka italià, i els ànims van decaure.

No obstant, el judoka de Puçol va poder optar a la repesca i lluitar pel bronze. Van ser moments de tensió. Es va enfrontar en primer lloc a un altre judoka portugués a què va véncer, però amb el segon no va haver-hi tanta sort. Es tractava del representant austríac, en un enfrontament que es va estendre fins a la tècnica d'or i va resultar vencedor, després dels dos minuts de combat.

Finalment, Rover Portella va quedar en una novena posició entre 37 competidors, "pel que estem contents ja que hem millorat els resultats respecte a l'any passat i continuarem entrenant per a arribar a més", afirma Roverlain Portella, el seu entrenador.

Seguint amb la competició, el dissabte 28 de març es va disputar a Barcelona el Campionat Fase-sub 23, vàlid pel Campionat d'Espanya.

El judoka de Puçol va guanyar el primer combat per ippon contra el representant català, i el segon, encara que va costar, contra el número 1 de Múrcia.

En el tercer assalt va perdre posicions contra el judoka que va resultar vencedor en el campionat, però va remuntar en repesques derrotant el contrincant alacantí per immobilització.

Va ser en el segon combat de repesca (que decidiria qui anava a la fase final del Campionat d'Espanya) on va véncer el representant de Múrcia per immobilització i es va guanyar d'esta forma la merescuda plaça per al Campionat d'Espanya que se celebra a l'abril.

Informa: Nuria Martínez León

06 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres