Els premis Sambori incorporen enguany una secció per a les escoles d'adults

Els premis Sambori incorporen enguany una secció per a les escoles d'adults

Enguany, coincidint amb l'onzena edició dels premis Sambori, destinats a potenciar l'ús del valencià en l'àmbit de l'educació, s'incorpora una nova modalitat, centrada a premiar treballs realitzats pels alumnes de les escoles permanents d'adults (EPA).

Immaculada Benet Hortelano, alumna de l'EPA de Moncada, passarà a la xicoteta història dels premis Sambori com la primera ganadora en l'Horta Nord del Sambori destinat a les escoles d'adults, i ho farà amb un treball titulat Ballant entre la vida i la mort.

Fins ara, el Sambori han atorgat en les deu edicions anteriors premis als alumnes d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius. Passades les primeres edicions, també es va incorporar el premi per als universitaris. Amb l'ampliació de 2009 es cobrix tot l'espectre educatiu, la qual cosa és una prova més de la bona salut del Sambori, símbol de l'esforç continu de centres, educadors i alumnes per potenciar l'ús del valencià en qualsevol àmbit de la vida quotidiana.

El jurat encarregat d'atorgar este primer guardó de les EPA es va reunir al marge de la resta de premis i va donar a conéixer el seu veredicte el passat 31 de març. L'entrega del guardó es realitzarà el 4 d'abril, en els Salons Roquenublo de La Pobla de Farnals, en el mateix acte en què també seran entregats la resta de premis Sambori de la comarca.

02 abril 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres