Puçol i Noisiel col·laboren en projectes per a consolidar l'agermanament

Puçol i Noisiel col·laboren en projectes per a consolidar l'agermanament

El saló de plens de l'Ajuntament de Puçol, va ser el lloc triat per a realitzar l'acte de benvinguda a tres regidors de la localitat francesa de Noisiel, que romandran del 3 al 5 de febrer en el municipi. Esta visita pretén reforçar els llaços d'unió per a poder realitzar intercanvis culturals entre les associacions de l'un i l'altre costat.

L'Ajuntament de Puçol, ha rebut la visita de tres representants de Noisiel. Es tracta del regidor d'Animació, Joel Guiliani; el regidor d'Esports, Lilian Beaulieu; i la regidora d'Educació i Cultura, Michele Bourgasser, que van ser rebuts per la corporació municipal.

La recepció oficial es va realitzar el dimarts al matí, en el Saló de plens de l'ajuntament, on tots els implicats van prende seient. El primer a prendre la paraula va ser l'alcalde de Puçol, Mariano Sanchis, que en to molt informal va saludar als visitants amb un "bonjour", i va assenyalar que "Puçol compta amb unes associacions molt vives, i esperem que en estos dies podem reforçar els nexes d'unió, amb l'objectiu de realitzar projectes junts. Posarem tot el nostre empenyorament per a aconseguir-ho".

Posteriorment, va ser el torn de Joel Guiliani, regidor d'Animació de Noisiel: "Tenim moltes ganes d'agermanar-nos. Ja hem fet intercanvis amb associacions culturals i esportives de Puçol, i ara volem anar més lluny".

Al que va afegir que "l'alcalde de Noisiel té moltes ganes de rebre una xicoteta delegació de Puçol perquè pugueu descobrir la nostra ciutat, les associacions i les escoles".

Serà a l'abril del 2009, quan una part de la corporació municipal viatge a la xicoteta localitat francesa per a coordinar el pla d'activitats de l'agermanament. Els veïns de Noisiel, en una quantitat entorn de cinquanta, visitaran Puçol en falles de 2010, per a poder conéixer de prop la cultura i els costums de la nostra terra.

Ja cap al final, la regidora de Benestar Social, Eloísa Rosa Martínez, va agrair la presència en la sala del públic assistent, que forma part del comité d'agermanament.

L'entrega d'obsequis mutus per part dels representes francesos i municipals no podia faltar en un acte de tals característiques, com tampoc no ho podia fer la foto de grup, que quedarà para sempre en el record, i que va posar el punt final a la cita.

Informa: Nuria Martínez León

Programa d'actes de la visita de Noisiel a Puçol

03 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres