L’Associació Extremenya l'Horta Nord va actuar en la trobada de Cases Regionals a València

L’Associació Extremenya l'Horta Nord va actuar en la trobada de Cases Regionals a València

La plaça de Nou Centre, a València, va ser el lloc triat per a celebrar la trobada autonòmica de Cases Regionals, on va participar l'Associació Extremenya de Puçol. Allí va actuar el cor Jara y Azahar, al costat dels de les altres federacions allí presents. L'acte va finalitzar amb un dinar per a tots els assistents.

 

Més de 300 persones es van donar cita en la plaça de Nou Centre a València, en un acte promogut des de la Conselleria d'Immigració, destinat a nomenar els representants de totes les Casas Regionals de la Comunitat Valenciana. L'Associació Extremenya l'Horta Nord de Puçol va acudir al trobada, on va actuar amb el cor Jara y Azahar.

José Luis Martínez Jiménez, president de l'associació i component del cor, destaca que "va ser un acte molt bonic i estàvem molt nerviosos ja que era la segona vegada que actuàvem en públic, però tot va eixir molt bé", i explica la importància del trobada"perquè allí s'elegix als representants de cada federació regional".

En este cas, Francesc Maqueda va ser l'elegit com a representant de la Federació Extremenya de la Comunitat Valenciana.

En la trobada van actuar també la federació d'aragonesos de Castelló, l'andalusa d'Almussafes o la d'asturians d'Alacant, entre moltes altres.

Un dinar per a tots els assistents, en la que es va poder degustar els millors productes de cada zona, va posar el punt final a la cita.

Informa: Nuria Martínez León

 

25 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres