Opinió del PSOE sobre el ple municipal del 26 de gener del 2009

Opinió del PSOE sobre el ple municipal del 26 de gener del 2009

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat este mateix any, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze. Este és el text enviat pel Partit Socialista Obrer Espanyol, titulat “JOSEP Mª IBORRA DEIXA LA POLÍTICA DESPRÉS DE QUASI 30 ANYS”.

 

El passat 26 de gener era la seua nit, i Josep Mª Iborra ho sabia. En el ple ordinari va fer efectiva la seua renúncia, anunciada fa sis mesos, al seu càrrec de regidor de l'Ajuntament de Puçol, després de quasi 30 anys dedicat a la política municipal: 25 com a regidor i 5 com a alcalde.

Amb un discurs breu, però contundent, va fer un repàs als seus anys de gestió des dels seus inicis, allà per l'any 1979, moment en què tenia més il·lusió que coneixements, com va manifestar en el seu discurs, amb una gran tasca per davant, perquè, per desgràcia per a Puçol, estava tot per fer, però content per haver aconseguit els seus principals objectius per a eliminar desigualtats i millorar la qualitat de vida dels ciutadans, en matèria d'infraestructures, com els passos subterranis, el Camines i la ronda este, l'Avinguda Font de Mora, els accessos a l'autovia, la regeneració i defensa de la nostra platja, etc., i de vertebració de la societat en matèria de sanitat, educació, servicis socials, esports, espais socials, etc.

També va tindre paraules sobre la seua vida personal on en els últims anys hi ha sentit un sabor agredolç. Agre perquè s'ha intentat, a base d'insinuacions, destruir la seua dignitat i honradesa, no ja com a polític, sinó com a persona. I dolç perquè, afortunadament, el temps és l'únic que lleva i dóna raons, i hui, quatre anys després, s'ha demostrat que res d'allò que s'ha insinuat era veritat, va manifestar Iborra, el qual va afegir que "hauré ficat la pota, però mai he posat la mà".

En el seu discurs va haver-hi un apartat d'agraïments i un altre de disculpes. Va demanar disculpes, d'una banda, als quasi 3.500 veïns i veïnes que ens van votar en les passades eleccions, i que esperava entengueren la seua decisió, i per un altre, a tots els que, en estos 30 anys, s'hagen sentit decepcionats amb alguna decisió que els hi haja perjudicat: "però vull deixar clar", va afegir, "que en les seues decisions sempre ha intentat anteposar l'interés general al particular".

"Si esta decisió, que prenc lliurement, pot facilitar que les idees socialistes tornen a governar en este municipi millor, i si no, jo no hauré sigut l'obstacle", va manifestar per a finalitzar.

Des del grup municipal aprofitar estes línies per a donar-te les gràcies, company Iborra, per tot el que has donat al nostre municipi, per tot el que ens has ensenyat i ens has deixat.

GRÀCIES PER LA TEUA DEDICACIÓ, ESFORÇ I TREBALL.

Grup municipal socialista de l'Ajuntament de Puçol

 

24 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres