Josep Segura, dos homenatges per al campió del món de pesca

Josep Segura, dos homenatges per al campió del món de pesca

Amb 17 anys acabats de complir, Josep Segura ostenta el títol de campió del món de pesca. Com a recompensa al seu esforç, el jove esportista de Puçol va ser guardonat en dos homenatges, celebrats al gener i febrer, a Riola i Madrid, respectivament.

 

L'actual campió del món de pesca (en la modalitat mar-costa) Josep Segura, va rebre dos homenatges, com a reconeixement a la victòria que va aconseguir en el Campionat del Món, celebrat a l'octubre del 2008 a Castelldefels (Barcelona).

El primer d'ells va tindre lloc en la localitat valenciana de Riola, durant la Gala provincial i autonòmica que la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana celebra cada any. "Este premi és un reconeixement als esportistes de la Comunitat Valenciana que han obtingut trofeus", explica José Segura, pare de Josep i directiu de la Federació de Pesca Valenciana.

L'actual director de competició de la federació, Vicente Romero Hernández, va ser l'encarregat d'obsequiar-li amb el diploma i la medalla d'or, que acrediten el seu esforç i consegüent triomf.

El segon homenatge va anar a càrrec de la Federació Espanyola de Pesca, durant la Gala de l'Esport que es va desenvolupar a Madrid. En esta ocasió, el jove campió va rebre el premi de mans del director de competició U-16 i U-21, Santi Ferrán Pascalet.

Ambdós guardons vénen a engrossir el ja dilatat palmarés d'un esportista de Puçol que, tot just dèsset anys, ja ha pujat al podium en totes les categories inferiors i ara aspira a fer el propi en la senior.

Informa: Nuria Martínez León

 

21 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres