El Futbol Sala Puçol guanya en el difícil camp del Godella i es manté prop del líder

El Futbol Sala Puçol guanya en el difícil camp del Godella i es manté prop del líder

El dissabte 13 de desembre es va jugar en el pavelló de la Canyada el partit que enfrontava al Domus de Godella amb el FS Puçol. Els dos equips molt necessitats dels tres punts perque la classificació del grup C de la segona provincial està molt apretada en la part alta. De fet els cinc primers classificats estaven apretats en cinc punts.

 

El partit va començar amb un matiner gol del Domus, que es va avançar en el marcador. El partit en la primera part va ser molt físic i amb molta intensitat, encara que les oportunitats de gol eren escases per part dels dos equips.

El FS Puçol va intentar buscar l'empat i ho va aconseguir abans del descans amb un gol d'Alfredo. Amb l'empat es va arribar a la mitja part.

La segona part va repetir pràcticament el mateix guió que la primera. El Domus es va tornar a avançar només reprendre el partit. Continuava sent un partit molt físic en el que l'equip puçolenc va portar la seua defensa al camp de l'equip local per no deixar-li eixir amb el baló controlat.

Aquesta tàctica va tindre resultat i l'equip visitant va aconseguir l'empat amb un gol de fora del àrea amb un tir de Toni.

A falta de dos minuts del final del partit, i quan tot feia pensar en l'empat definitiu, un contratac del FS Puçol era tallat en una clara falta per darrere d'un jugador local. Aquesta jugada esdevindria decissiva per al resultat final, ja que el jugador local va ser expulsat i en la falta el FS Puçol va aconseguir marcar.

L'equip puçolenc va fer valer la seua experiència per deixar passar els últims instants del partit i fer-se amb la victòria per 2 a 3.

El Domus Godella no havia perdut encara cap partit en la present temporada. Aquest resultat manté al FS Puçol en la part alta de la classificació molt prop del líder del grup.

Informa: Paco Rausell

 

16 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres