Motoclub Puçol: tres anys amb les jóvens promeses del motociclisme

Motoclub Puçol: tres anys amb les jóvens promeses del motociclisme

El Motoclub Puçol complix en 2008 tres anys de vida amb una activitat imparable al llarg de tot este temps i una implicació destacable en el suport a les jóvens promeses del motociclisme. La seua presidenta, Rosa Portalés Sánchez, nos visita per a contar-nos com va començar el club i els seus objectius de futur.

 

Amb l'entrada en competició del Mundial de Motociclisme de 125 cc de Sergio Gadea va nàixer la idea de crear Motoclub Puçol, fa ara tres anys, per a recolzar el jovençà pilot. El club, que va començar com una penya d'aficionats de Puçol a les motos, ha crescut considerablement, aglutinant a socis no sols del municipi, sinó també de Port de Sagunto, Font d'En Carros, València, Madrid i fins a Itàlia.

Per a la presidenta, Rosa Portalés:"Este Motoclub és un orgull", perquè si bé en un principi es van unir per a animar Sergio Gadea, hui compten amb altres jóvens promeses de Puçol, "com és el cas d'Álex Portella, Álex Escrich i Edu Rodríguez".

Cada 15 dies, el club es reunix en algun bar per a passar una bona estona compartint la seua afició pel món del motor, però com assenyala Rosa, l'edat mitjana dels socis ja passa de la trentena i encara que volen passar-ho bé, "la idea principal ara és recolzar els jóvens motoristes que comencen a despuntar, atés que esta és una professió molt difícil a la que costa molt accedir".

Entre les seues activitats, podem citar els viatges que el club organitza per a disfrutar dels premis en els diferents circuits d'Espanya, però també corren més lluny. A l'estiu de 2008, van agarrar la moto amb direcció a la República Txeca per a animar Sergio, que participava en el circuit de Brno. El pilot els correspon, entre altres coses, obsequiant-los amb el seu equipatge, que se sorteja entre els socis que cada any acudixen al sopar de desembre que organitza el Motoclub.

A banda de Gadea, els aficionats estan molt bolcats a seguir la trajectòria del jovençà Álex Portella, que es prepara a fons en l'escola KSB de Paterna, i d'Álex Escrich, que comença a fer els seus temptejos amb tan sols quatre anys, i dins de dos està previst que participe en el Bressol de Campions. Rosa ressalta que vore una competició de xiquets "és una cosa realment emocionant" i destaca com Sergio es bolca en l'aprenentatge de Portella: "se es va portar un cap de setmana a Cartagena, i quan no competix es va amb ell a descampats per a ensenyar-li a derrapar, el que és una cosa a destacar per a un campió del món".

Tampoc hem d'oblidar a Edu Rodríguez, que ha començat en 2008 a fer espectacles sobre rodes de forma professional.

Entre els futurs projectes del Motoclub per al nou any, està la creació de la seua pàgina web i l'organització de la seua primera matinal. D'altra banda, volen estudiar la forma que cada soci pague una quota al club per a sufragar els gastos d'entrada a determinats circuits, així com per a donar una espenta a les seues jóvens promeses.

Com apunta la presidenta, "volem donar-los tot el nostre suport, arriben a alguna cosa o no, però per nosaltres no quedarà". Els pilots han d'estar contents, ja que la implicació d'estos aficionats, l'esforç i les ganes per vore'ls créixer ja és tot un triomf.

Informa: Nuria Martínez León

 

13 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres