Institut de Puçol: nou premi per als seus alumnes i docents

Institut de Puçol: nou premi per als seus alumnes i docents

L'Institut d'Ensenyança Secundària de Puçol ha rebut en 2008, per segon any consecutiu, el guardó que la Universitat Politècnica de València atorga a aquells alumnes amb el Millor Expedient Acadèmic. El premi d'enguany ha sigut per a Irene Galiana i Lorena Andrés.

 

 Per segon any consecutiu, l'institut ha rebut el reconeixement que la Universitat Politècnica de València atorga als Millors Expedients d'Accés. Si en 2007, l'alumna premiada va ser Marta Portela (promoció 2005-2007), enguany han agafat el relleu dos alumnes del mateix centre, Irene Galiana i Lorena Andrés (promoció 2006-2008).

Els premis, entregats en un acte públic, van consistir en una subvenció econòmica de 600 euros i un diploma acreditatiu. Amb tot açò, la UPV pretén reconéixer el mèrit d'haver obtingut uns resultats excel·lents en la prova de Selectivitat, al mateix temps que estimula l'interés dels alumnes en els estudis universitaris que comencen.

El rector de la universitat, Juan Juliá Igual, ha transmés la seua enhorabona al centre a través d'un escrit al director de l'institut, Robert Cerdà. Com reconeix Juan Juliá Igual"este és un guardó que dóna prestigi tant a l'Institut com als docents que impartixen allí les seues ensenyances".

Les tres alumnes premiades han començat ja els seus estudis universitaris. Marta va començar la carrera d'Enginyeria Aeronàutica el passat any, mentres que Irene i Lorena han iniciat Biotecnologia. Esperem que disfruten de la seua etapa universitària i continuen collint èxits, tot això sense oblidar que van assentar les seues bases en l'Institut.

Informa: Nuria Martínez León


 

11 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres