El Club Gimnàstica rítmica prepara la seua exhibició nadalenca i dos competicions

El Club Gimnàstica rítmica prepara la seua exhibició nadalenca i dos competicions

L'Escola Municipal de Gimnàstica rítmica de Puçol es troba immersa en la preparació per al festival de Nadal que realitzarà el pròxim 19 de desembre, i mentrestant continua entrenant dur per a les competicions de Guadassuar i Port de Sagunt.

 

Amb l'arribada de les dates nadalenques, comencen els festivals i l'Escola Municipal de Gimnàstica rítmica de Puçol no podia ser menys. Les gimnastes ja estan assajant per al festival que donaran el divendres 19 de desembre de 18'00 a 20'00 hores en el Palau d'Esports.

Treball tenen i molt, ja que les competicions no es detenen, el que suposa moltes hores d'entrenament i esforç. Al desembre ja tenen previstos dos tornejos: el dia 14 a Guadassuar, dins de la segona fase Trofeu Mediterrani, i el 20 en Port de Sagunt, en la segona fase Interclubs.

I és que estes gimnastes ja tenen experiència en la participació de campionats. L'últim va ser el dissabte 29 de novembre on van assistir a Alfafar per a participar en la primera fase d'Interclubs de conjunts que va començar a les 8'30 del matí i es va prolongar fins passades les 15'00 de la vesprada.

En este torneig, van destacar les coreografies del conjunt mini-benjamí format per xiquetes de tan sols 5 anys, que en la seua primera competició van obtindre una molt bona segona posició, i el trio infantil, que també va quedar en el mateix lloc. Per la seua banda, el trio aleví i cadet van aconseguir una notable quarta posició, mentres que al trio mini-benjamí li va correspondre el quint lloc.

Treball en este mes de desembre no els va a faltar a estes xiquetes que disfruten amb la gimnàstica. Esperem que la sort els acompanye en les pròximes competicions i per a veure amb què ens sorprenen en la seua exhibició nadalenca, caldrà esperar-se al dia 19 i assistir al Palau d'Esports.

Informa: Nuria Martínez León

 

11 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres