El col·legi Virgen al Pie de la Cruz celebra el Nadal amb nadalenques

El col·legi Virgen al Pie de la Cruz celebra el Nadal amb nadalenques

Virgen al Pie de la Cruz va celebrar el seu Festival de nadales el 16 de desembre en el Saló d'actes de la Casa de Cultura davant dels ulls expectants de tots els pares que es van acostar allí per a veure el que els seus fills portaven tant de temps assajant.

Com ve sent habitual, amb l'arribada del Nadal, són molts els centres escolars que ho celebren amb el seu esperat festival, abans de tancar les portes fins a l'any que ve.

És el cas del centre concertat Virgen al Pie de la Cruz, que dimarts passat 16 de desembre va oferir el seu particular recital de nadales en la Casa de Cultura, davant dels ulls atents de tots els pares que es van acostar allí per a veure els seus fills sobre l'escenari.

Després d'una breu introducció de Vicente Durbá, el director del centre, el festival va començar amb el grup d'alumnes d'infantil, comprés per xiquets d'entre tres i cinc anys, que van oferir a tots els assistents una representació teatral que portava per títol Arriba el Nadal. En ella, els alumnes eixien un a un, presentant el seu paper i recitant "el seu minut de glòria", para a continuació i prenent posició en l'escenari. Somriures, alguna que una altra llàgrima i una bella cançó final van ser més que suficients perquè el pati de butaques s'omplira de càmeres, mòbils i aplaudiments.

Els van seguir els alumnes de secundària, començant amb els de 3r de l'ESO, que van interpretar Santa Maria estrela do dia (una cantiga del segle XIII d'Alfonso X el Savi), i seguits pels de 2n d'ESO amb la nadala Ja venen els reixos.

Els sis grups es primària van ser els encarregats de tancar el recital amb nadales tradicionals valencians com Prop de Betlem, Feu-me llenya, Davall d'una penyeta, El Tamborí, El noi de la Mare i Doneu-mos guirnaldo.

Com ve sent habitual, el punt final ho va posar Mª Ángeles Matamala, la cap d'estudis, que va aprofitar l'ocasió per a agrair l'esforç de Maribel Crespo, la professora de música i principal responsable de què cada any el concert de nadales arribe a bon port.

30 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres