Sergio Gadea i el Motoclub Puçol continuen creant escola... a tota velocitat

Sergio Gadea i el Motoclub Puçol continuen creant escola... a tota velocitat

Sergio Gadea no està sol. El pilot de motociclisme més important de la història de Puçol compta amb el Motoclub Puçol, una plataforma que no sols li servix de suport en el dia a dia, sinó que li ha permés crear escola, com va quedar demostrat en l'entrega de premis que cada any realitzen a l'acabar la temporada.

 

El dissabte 29 de novembre, en el Restaurant La Casota, es reunien entorn d'un centenar de veïns amics de les motos en totes les seues vessants: eren els membres del Motoclub Puçol que, per tercer any, es reunien per a posar punt final a una temporada agredolç en allò esportiu, encara que per a ells l'important és disfrutar amb la seua passió i continuar creant escola.

Sergio Gadea va començar enguany el Mundial de 125 cc amb una sensació agredolç: es va trencar la clavícula en els entrenaments; no obstant, va ser capaç de guanyar el Gran Premi de Qatar. Una doble sensació que s'ha mantingut al llarg de la temporada, on no ha tornat a aconseguir un primer lloc... encara que tampoc s'han repetit les lesions.

Tindre un corredor de nivell mundial havia de crear escola i així va succeir amb la seua penya, que prompte es va convertir en el Motoclub Puçol, per a servir de suport no sols al seu més il·lustre motorista, sinó també a tots aquells que volen seguir el seu solc.

I vaja si l'estan seguint: esta temporada ja són quatre les estreles del Motoclub Puçol. A més de Gadea, Puçol ja compta amb el jovençà de deu anys Álex Portella, que corre en les categories de mini-moto i mini-GP; darrere d'ell, Álex Escrich que, amb només quatre anys, ja sap el que és pujar-se a una moto i competir; finalment, Edu Rodríguez ha passat en només un any de ser un perfecte desconegut a convertir-se en una referència entre els malabaristes de les dos rodes que s'exhibixen durant els campionats més prestigiosos.

Els quatre van estar en el sopar de despedida de la temporada el passat 29 de novembre. Era un sopar i un homenatge a la seua trajectòria. Un reconeixement dels seus seguidors i un agraïment per estar sempre ací, tan pròxims.

Va ser, primer que res, una festa dels moteros i motoristes de Puçol. Va haver-hi vídeos, jocs, concursos, regals i, per descomptat, unió, perquè la unió fa la força.

I, com sempre succeïx en estes trobades, també es van sortejar alguns materials promociona'ls, inclosa la granota que Sergio Gadea ha utilitzat esta temporada. Per a aconseguir-la, els concursants van haver de superar una dura prova, encara que tot és assumit amb sentit de l'humor si un pot aconseguir la peça favorita del seu ídol.

Amb despedides d'any així, no és estrany que el Motoclub Puçol continue augmentant el nombre de socis i que les seues estreles continuen creixent... a tota velocitat.

 

08 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres