Dos artistes de Puçol en la tertúlia d'art i cultura de la Universitat de València

Dos artistes de Puçol en la tertúlia d'art i cultura de la Universitat de València

Culturarte és una associació sorgida per a fomentar el debat sa sobre l'art i la cultura en general. Cada mes organitza tertúlies en distints locals de València. El 5 de desembre la trobada serà en l'Aula Magna de la Universitat de València i comptarà amb dos veïns de Puçol: el pintor Fernando Torres i l'artista plàstic José Bautista.

 

Va ser l'exposició de Bautista en la Casa de Cultura de Puçol, durant el mes de novembre, el punt de trobada perquè estos dos artistes es conegueren: després de comentar llargament sobre l'obra exposada, en primer lloc, i sobretot allò diví i allò humà, a continuació, van acordar continuar el debat en un altre fòrum.

"Vam continuar el dijous, 13 de novembre, en el fórum de la FNAC de Sant Agustí a València, dins de les tertúlies Culturarte, on es reunixen cada mes uns quants amics de l'art i de la cultura en general per a xarrar i debatre sobre temes culturals i artístics", explica el pintor Fernando Torres.

Després d'abordar La crítica de l'art en esta novena tertúlia, la desena s'ha convocat per al 5 de desembre, en la Universitat de València, i comptarà amb un grup de primer nivell per a parlar de l'Art i la Universitat: Rafael Gil (Vicerector de Cultura de la Universitat de València), Luis Felipe Navarro (poeta), Fernando Torres (pintor) i José Bautista (artista plàstic), qui també exercirà de moderador.

Se espera no sols la presència d'alumnes, sinó també de distints artistes de la Comunitat Valenciana que s'han convertit en assidus d'una experiència que hui quasi ningú practica: el debat sa i profund sobre temes culturals.

Si t'abellix parlar d'art, o, senzillament, delectar-te escoltant, les tertúlies de Culturarte t'oferixen una oportunitat única... i gratis.

04 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres