El Instituto de Educación Secundaria de Puçol junto con el Ayuntamiento y la Consellería de Educación, han aprobado un convenio que supone una financiación de más de 40.000 euros que irán destinados a mejorar el trabajo con los alumnos, propiciando un bue

El Instituto de Educación Secundaria de Puçol junto con el Ayuntamiento y la Consellería de Educación, han aprobado un convenio que supone una financiación de más de 40.000 euros que irán destinados a mejorar el trabajo con los alumnos, propiciando un bue

L'Institut d'Educació Secundària de Puçol junt amb l'Ajuntament i la Conselleria d'Educació, han aprovat un conveni que suposa un finançament de més de 40.000 euros que aniran destinats a millorar el treball amb els alumnes, propiciant un bon espai d'aprenentatge i de convivència per als alumnes.

 

Des de fa temps, l'Ajuntament de Puçol i l'Institut de Secundària vénen treballant de forma conjunta amb activitats i accions en àrees com a joventut, dona o qualsevol tipus d'esdeveniment cultural, concerts, conferències o projeccions sobre problemes socials o juvenils. Es tracta d'una manera de treball en clau local per a beneficiar al conjunt.

El director de l'IES Puçol, Robert Cerdà, ha destacat que "la participació de la televisió local, els comunicats i articles en la web municipal, les representacions teatrals o la presència en l'Institut de diverses regidories per a presentar programes específics han rebut en 2008 el reconeixement de la Conselleria d'Educació i Cultura". D'altra banda, el director ha assenyalat la importància de comptar en el centre amb la presència d'un treballador social, el que ha comportat una disminució de la conflictivitat social, tant dins com fora dels murs de l'institut.

Robert Cerdá apunta que "este acord ha permés legalitzar al nostre treballador social pel reconeixement de la Conselleria d'Educació" i ha destacat el fet que l'Ajuntament de Puçol sempre haja apostat per l'escola pública.

D'altra banda, el regidor d'Educació, Carlos Novella, ha declarat que "gràcies a la firma d'este conveni, este compromís es mantindrà en el temps". Algunes de les accions que s'han dut a terme per a millorar l'espai d'aprenentatge i convivència del centre, i que es continuaran realitzant, han sigut tallers informatius i de conscienciació de temàtica pròxima als jóvens, la creació d'una ciberbiblioteca, el finançament d'un programa innovador de control de l'absentisme escolar i la presència d'un mestre mediador en l'aula.

Carlos Novella assenyala que esta firma "és una clara mostra de la proximitat i del compromís mutu per a oferir als jóvens el millor espai per a l'aprenentatge, però també la millor informació sobre aquells aspectes que puguen influir en la seua presa de decisions".

Informa: Nuria Martínez León

 

03 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres