Santa Cecília va omplir de festa i música els carrers de Puçol i no deté la seua activitat

Santa Cecília va omplir de festa i música els carrers de Puçol i no deté la seua activitat

Les festes de Santa Cecília 2008 es van celebrar entre els mesos d'octubre de novembre, però la seua música no para i continuaran les seues activitats fins al mes de juny. La més llunyana, un viatge a Amposta (Tarragona) per a participar en un recital dins del cicle de concerts que realitza esta localitat.

 

José Sancho i Català és el president del Centre Musical Instructiu Santa Cecília i ha destacat de les festes d'enguany el Taller de percussió i electrònica que va tindre lloc el passat 21 de novembre en la Casa de Cultura de Puçol, a càrrec de dos músics d'excepció, Iván Herranz i Vicente Gómez, que va ser fa anys director del centre.

Encara que la música de Santa Cecília s'escolte més al novembre, mes en què té lloc la seua festa gran, el Centre Musical Instructiu Santa Cecília no cessa les seues activitats.

Al setembre van participar en una concentració d'escoles de percusión de la comarca L'Horta Nord i en un intercanvi cultural de bandes de música en la localitat d'Arzana. Principalment es dediquen a la música però no sols a ella. Tant és així que a l'octubre van organitzar activitats de caràcter esportiu, com frontenis, truc i parxís.

José Sancho indica que "el centre no se per a ací sinó que ja té activitats programades fins al mes juny". Al desembre, amb l'arribada de les dates nadalenques donaran dos concerts en el Saló d'actes de la Casa de Cultura, seran els dies 21 i 22, a las 12'00 de la mañana y a las 18'30 de la vesprada respectivament.

Per a gener del 2009, concretament el dia 31, tenen programat un viatge a l'Amposta, a Tarragona, on tocaran dins del cicle de concerts que allí s'organitza. I la seua música és també solidària, ja que al maig oferiran un concert a benefici de la lluita contra el càncer, com ho vénen fent des d'anys arrere.

D'altra banda, els alumnes del centre preparen una obra de teatre que encara no té data programada, però que es representarà previsiblement en el mes d'abril. Ja per a finalitzar, al juny oferiran un concert de música de sarsuela.

A tot açò cal afegir que la banda del CMI a penes agarra vacacions ja que al llarg de l'any participa en els actes festius de Puçol, tals com processons o cercaviles de falles.

Informa: Nuria Martínez León

 

02 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres